|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לרוב המתאמנים בחדר כושר אין מודעות בכלל לתוכנית הזו כי הם לא מתאמצים לקרוא ולבדוק מה באמת הדרך הכי טובה להתחזק, הרוב מחפשים את הכיף בחדר כושר, לבוא לפמפם יד קדמית 98789 סטים בנץ' לזיין קצת תמוח בין לבין וללכת.הרבה יותר מסובך ללמוד את כל התרגילים המורכבים ולתקן תטכניקה כל הזמן ולאמץ תגוף באמת עד שאתה גמור ואז להתחיל להעמיס משקלים,לאכול כמו מטורף,לחזור על אותם תרגילים כל הזמן...
בגלל זה אני חושב שזה סוג מיוחד של אנשים אני מתאמן כולה 3 חודש ולא יודע כלום מהחיים שלי אבל איך שקראתי בפעם הראשונה פה על ss נדלקתי על התוכנית ואני לא מבין בכלל איך מישהו מעדיף יד גדולה מאשר להיות מסוגל להגיע לסקוואט ודדליפט של 200 או לא להתחזק בצורה מטורפת כי תשמין קצת ....ורק מהמקום הזה אנשים באמת יגיעו לתוצאות בss כי גם שצריכים לתקן תטכניקה כל הזמן וזה כבר מייאש,שנתקעים או נפצעים ...המטרה להיות גדול וחזק באמת תהיה מול העיניים שלהם והם ימשיכו למרות הכל..אבל זו רק דעתי הצנועה כמובן.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני יתחיל יום שני הקרוב ss, אבל יש לי שאלה על חימום:
עם אני יעשה תרגילים על מכונות בלי הרבה משקל זה יהיה בסדר? עם לא איזה חימום עושים לפני התוכנית? נ.ב אפשר בבקשה את הספר או הסרט? הליניקים בנעוץ לא עובדים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() english language hard?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() my dick is hard, wonna suck it?
when u will work with half of the wieghts i work and will weight half of my wieght i'll let u touch my balls until then, STFU skinny noob.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חומי הביעה שיהיה לו קשה להוסיף משקל למוט בתוכנית שרשמת
כי הנפח שלה מטורף |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
i did ABCXABC 5*5 almost everything for a while an dbulk prety good...
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בגלל הנפח מתחיל עם כל תוכנית יוסיף משקל, השאלה באיזה קצב ומתי הוא יתקע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() full of hate, thats better?
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() was on purpose
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
דיון חוזר על הכלבים הנחשבים "מסוכנים" | BodyKilo | פיתוח גוף-כללי | 22 | 05-09-08 00:18 |
לא עוד דיון "מאוהב בידידה" או "לא מוצא את הבולבול" | Gray | פיתוח גוף-כללי | 40 | 12-06-08 10:53 |
נשיא איראן הגיע "לנאום" בארה"ב, כנסו לעוד דיון סוער ומעניין. | megashape | פיתוח גוף-כללי | 9 | 24-09-07 22:06 |
מישהו ראה עכשיו את התוכנית "פעם בחיים" בערוץ 2? | - Idan - | פיתוח גוף-כללי | 11 | 13-08-07 10:35 |
שאלה לגבי "התוכנית" שיש לי עכשיו | xpl1 | אימונים | 7 | 14-05-07 18:47 |