|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אוכל כמו חמור וישן טוב לא זו לא בעיה , מי שישקיע בכל אימון את ה100 אחוז שלו וכשאני אומר 100 אחוז זה אומר 100 אחוז ש99.9 אחוז מהאנשים לא מגיעים אליו
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא כולם נולדים שווים. אם זה היה ככה לא היו לך אף פעם שיאי עולם וכולם היו נראים אותו דבר ועושים אותו דבר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שקובע את השיא הוא החומרים שהאנשים לוקחים אני רוצה לראות את רוני קולמן או ג'י לוקחים מר אולימפיה בלי להתשמש פעם אחת בחיים בסטרואיד. או את אסיין בולט או כל ספורטאי עלית אחר מגיע להישג שלו בדרך תקינה. אתה חושב שאדם שלא על חומרים יכול לעשות סקואט של 500 קילו כמו שרואים בסרטונים ברשת?
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא אבל אני למשל לעולם לא יוכל לרוץ מהר כמו יוסיין בולט וcuba למשל לעולם לא יוכל לסקבט כמו אד קוהן וקורן לעולם לא יוכל לקפוץ לגובה כמו חבייר סוטומאיור וכו' וכו' על אותו משקל, יש כאלה שלעולם לא ילחצו 150 ק"ג, ויש כאלה (בודדים מאוד) שבביקור הראשון בחדר כושר לחצו 150. זה שאתלטים ומתאמנים בענפי ספורט אחרים משתמשים בחומרים, לא הופך אותם לפחות עלית ממה שהם, החומרים פשוט ידחפו אותם 1-2 רמות קדימה ויתנו להם להתאושש יותר טוב (כדי להופיע ביותר תחרויות ולעשות יותר כסף בזכות זה, ועוד מלא סיבות). תן לי 300 סייקלים ואני עדיין לא יורד מ10 שניות ב100 מטר, ועדיין לא היה אדם לבן אחד שירד מזה, אתה יודע למה? כי הגזע השחור עדיף על הגזע הלבן בריצות (מסתבר שגם כמעט, אם לא בכל מקצה), לעומת זאת, האדם הלבן (בעיקר הסקנדינבי בפאוורליפטינג והמזרח אירופי בהרמת משקולות) ברוב המקרים עדיף במשקולות. "לתת את הכל" "להתאמן עד בכי" וכו' אלה מנטרות של בילדרים, לא של ספורטאים. ספורט ברמת עלית הוא המון המון המון גנטיקה והמון המון המון שנים על גבי שנים של אימונים. נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 08-02-11 בשעה 22:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מאתמול | ThE HummeR | גלריות הגולשים | 15 | 23-07-09 21:02 |
תמונה ספונטנית שלי מאתמול כנסו אנשים. | The-Two | גלריות הגולשים | 39 | 18-07-09 16:03 |
תמונה של קאטלר מאתמול | Cortex | פיתוח גוף תחרותי | 52 | 30-05-09 22:30 |
תמונה מאתמול | dimax | גלריות הגולשים | 21 | 24-02-07 09:03 |
סתם תמונה מאתמול | ^סהר^אבוטבול^ | גלריות הגולשים | 14 | 20-02-07 17:38 |