|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר אשמ אני בחוץ מעשן סיגריה ואואזיס מעולים בכלל להקות מליברפול(מי אמר לנון והביטלס) אבל אני מודה שלא העמקתי בארסנל שירים שלהם יותר מידי למרות שפעם הייתי בבמה פתוחה ועשינו את שמפיין סופרנובה בקאבר ממש מגניב עם צ'לוייסט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Banned
|
![]() חחחחחח אואזיס ממנצ'סטר
כמו גם: Stone roses smiths the verve ועוד רבות וטובות כל הזרם של הבריטפופ בשנות ה90 הגיע משם בערך. בכל מקרה סצנת הmadchester הביאה תמוזיקה הכי טובה בהיסטוריה לדעת כל מומחי המוזיקה באנגליה, אז קטונתי מלהוסיף לגבי שמפיין סופרנובה, תשמע עד הסוף, זה פשוט יצירת אומנות אחת הבעיות עם אואזיס, וזה בעיקר אבל בעיקר בארץ, היא שאין להם שום לובי בארץ, הקהל מעריצים די קטן (באופן די לא ברור) והחשיפה די שולית. החומר הטוב שלהם יצא ב94-99 (ובעיקר 94 עד 96) ואיפהשהו בארץ זה התפספס.. הייתי בוומבלי הישן בשנת 2000 בהופעה של אואזיס, עד היום אני לא כל כך זוכר להקה שמלאה אותו או משהו דומה.. תשמע עוד ממה שהבאתי, בעיקר אואזיס וסטון רוזס, זאת באמת מוזיקה ברמה אחרת, אין כבר מוזיקה ברמה כזאת של מוזיקה+ליריקס+מאסהההההההההה |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
חבר פעיל
|
![]() בכלל מאנגליה יצאו המון מהלהקות הטובות בעולם והמוזיקה המשפיעה והאוונגרדית .
והאמת שאני מכיר את הוורבס והסמית'ס (היה איזו תוכנית דוקומנטרית לא מזמן על התקופה הזאת של המוזיקה ועל הלהקות הנ"ל) אבל אני מודה שלא התעמקתי בהם יותר מידי חוץ מאואזיס וגם אצלם אני מכיר את השירים היותר מוכרים ולא את הכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Banned
|
![]() חחח אני יכול להגיד שפיתחתי שנאה כלפי וונדרוול כי זה די מעצבן שהלהקה תזכר בזכות השיר הזה ולא בזכות זה למשל:
אם יש איזהשהי הגדרה למושג "לתת בראש" מבחינה מוזיקלית, אז זה זה.. אגב, הם הוכיחו את זה בפעם המי יודע כמה שבלי סמים אין מוזיקה (ואגב אני ממש אבל ממש נגד שימוש בסמים ולא מעשן גם סיגריות או נרגילה לצורך העניין....) לקראת סוף שנות ה90 הם אמרו שאחרי שהם עברו גמילה פשוט אין מוזה לכתיבה בלי הסמים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
חבר פעיל
|
![]() מצד שני אחי , אני מסתכל על מוזיקה מהצד המלודי והרמוני יותר שלה זה נשמע קצת פלצני אבל נגיד לנגן ולשמוע שיר שיש בו 4 אקורדים וסולו על סולם פשוט שנקרא פנדטוניק בלוז זה קצת משעמם אותי לפעמים. אבל זה קשה להסביר ובגלל זה אתה תראה המון מוזיקאים מתחברים ללהקות כמו פינק פלוייד שמבחינת הגיטרה שם יש להם את הגיטריסט הכי מיוחד בעולם , מתופפים יאהבו יותר תיפוף של אמני ג'אז או של המתופף של פוליס למשל ואנשים "מהרחוב" לא כל כך יבינו למה, באסיסטים יאהבו את רד הוט יותר ועוד כל מיני להקות עם בסיסטים דומיננטיים זה קשה להסביר אבל זה ככה זה כאילו משהו שנטמע בך אבל בכלליות אני לא כזה ואני די פתוח להכל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
חבר פעיל
|
![]() שיר גדול, אני מת עליו! ואין מה לעשות וונדרוול זה שיר נורא "מסחרי" או הפך ל"מסחרי" במהלך השנים זה פשוט נדבק אצל רוב האוכלוסיה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה מדבר ירוק עושה רגאיי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Banned
|
![]() האמת שחוץ מהרד הוט אני לא מכיר שירים של אף להקה שהזכרת, שמעתי אולי אחד שניים, לא אהבתי ולא היה לי כל כך רצון להתעמק כי זה לא ממש הסגנון שאני אוהב... גם לדעתי כל הפינק פלויד זה די פרווה כזה, בהשוואה למשל לשיר שנתתי אליו קישור פה.... לא יודע למה אבל אצל הזרם הזה של הבריטפופ, מעבר לזה שכמעט כל סינגל שלהקה שם הוציאה הפך ללהיט והמנון (ולא רק סינגלים), כל שיר שם חודר. אגב, אני גם מאוד אבל מאוד שונא רוק ישראלי, כלללללללל היוצרים\להקות פה זבלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל לללל ובמקרה הטוב חקיינים. עזוב שמחוץ לתל אביב הסצנה המסריחה הזאת לא קיימת, הרוק הישראלי הפך למחתרתי ומגעיל, ומה שלא כזה עושה את הדרך ההפוכה לגלגלצי, שזה עוד יותר גרוע.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Banned
|
![]() מה לגביי אק1ן?
"אף אחד לא רוצה לראות אותנו יחד כסף לא משנה, לא.." |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע אחי צריך לאהוב פוגרסיב רוק כדי לאהוב את הפינק פלוייד ועוד להקות דומות , זה משהו שונה שצריך להעמיק בו כדי להבין אבל אני לא מתווכח איתך על טעם וריח.
בקשר לאמנים הישראלים לדעתי יש לנו את אסף אבידן שהוא מצויין ולא נשמע דבר כמוהו הוא גם כותב טוב , יש את הדג נחש שמבחינת המוזיקה שלהם ומה שהם עושים על הבמה זה מדהים יש להם תיאום מדהים ויש להם הופעה משולבת עם מרסדס בנד שפשוט נשמעים מעולה מעולה. יש את מאיר אריאל שהיה גאון ליריקאלי , יש את ברי סחרוף ופורטיס שיודעים לתת בראש. אבל אין מה לעשות בארץ 99 אחוז מסחרי, אנשים רוצים למכור כי אז ממה הם ייחיו? בכל מקרה יש להקות ואמנים נחמדים בארץ שאני אישית אוהב וזכותך לא לאהוב. וסתם שתראה את זה מנקודה של מוזיקאי קח שיר פשוט ומוכר של police ותראה כמה קשה לתופף אותו (למרות שאתה לא תבין אלא אם כן ניסית לתופף פעם) בעיקרון הקצב פה הוא 7\8 או משהו שזה קצב לא רגיב ורובו כתוב באוף ביט כזה ששובר חוקים של מוזיקה אז מתופפים ממש יעריכו והתחברו לשיר הזה למרות שהוא מיינסטרים ודי מוכר והכל. http://www.youtube.com/watch?v=3tmYCmYRQ2Q |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Banned
|
![]() האמת שתשיר הזה של הב1לי0 אני מכיר איכשהו, שיר לא רע
אגב אם כבר ישראלי אני גם שומע הרבה מזרחית, של התקופה האחרונה די קקה אבל יש הרבה דברים טובים על השיר הזה לא חושב שיש טעם שאני הוסיף הוסיף הוסיף הוסיף מילה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
חבר פעיל
|
![]() י1אש אני חייב להגיד שהפתעת
![]() יש לך אולי דברים טובים של אואזיס/סטון רוזס/אחת מהאחרות על המחשב או המלצה מאיפה להוריד? שמות או שנים של הופעות טובות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Banned
כללי:: מנהל את הקרקס הזה
חדר כושר: Clown Fitness
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הנה לדוגמא תיפוף טכני מאוד (בלי רגש) פשוט נורא נורא מהיר ועוד הוא מתופף ככה כשהוא הפוך! http://www.youtube.com/watch?v=1RRq9H0XWXs אבל אני לא כזה מת על הסוג תיפוף הזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
חבר פעיל
|
![]() ועוד משהו מגניב. אם אתה מכיר את השיר "אפריקה" של טאטו. שים לב לגרסה הזאת של אחד הגיטריסטים המוערכים
http://www.youtube.com/watch?v=Ki3CLHJrPSc ועכשיו שים לב איך להקה שלמה עושה את השיר הזה אקאפלה (בלי שום כלי מוזיקלי- הכל עם הפה אתה לא תאמין) http://www.youtube.com/watch?v=yjbpwlqp5Qw שים לב איך הם עושים את הגשם והברקים אתה תהיה בשוק... (הכל אפקטים של מקרופון אבל עדיין זה אדיר) |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה|לאיזה ערכים אני צריך להגיע? | YossI822 | תזונה ותוספים | 1 | 24-10-08 12:09 |
אפשר להגיע לרמה כזאת בלי חומרים? | Ido | פיתוח גוף תחרותי | 20 | 15-02-08 21:53 |
לכמה אחוזי שומן אני צריך להגיע בשביל קוביות? | yespocket | פיתוח גוף-כללי | 20 | 12-02-08 19:28 |