|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש עומס חבל על הזמן על היד אחורית, זה כל היופי בתוכנית , וזה מה שגרום לך לגדול תיקח בחשבון שאתה כמעט ולא תעלה במשקלים ביד אחורית כי היא ממש שחוטה מהאימון!
ככה אצלי זה היה לפחות אבל יכול להיות שאצלך ההפך בקשר לאימון B: תתחיל ברגלים תרביץ 8 סטים תעשה נגיד 4 סטים סקווט ו4 לחיצת רגליים לאחר שראיתי שיש לך כאבים בברקים תעשה פשיטה וכפיפה תראה אם לא כואב לך או שתעשה לאנצ'ים יש פחות עומס על הברכים.. גב:תעשה מתח/פולי עליון אחיזה צרה ותעשה חתירה כנגד פולי תחתון או מסור על ספה או חתירה כנד מכונה יד קדמית תעשה עוד 5 סטים אתה יכול לעשות פריצ'ר 2 סטים ועם דאבלס 3 אבל תעבוד בטווח יחסית נמוך כי זאת תוכנית נוראה אינטנסבית מעלה את הווליום חבל על הזמן! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סבבה תודה על התגובה, לגבי סקוואטים אני אוותר, יש מצבים שבהליכה ובעלייה במדרגות כואב לי... ויש לי עוד איזה 30-50 שנה לחיות לפחות אני אשמור אותם לעתיד..
לגבי שאר הדברים אני לקחתי לליבי ושיניתי פה ושם... לגבי היד האחורית, העניין ממש מטריד אותי... בטוח שזה לא יפגע? היא עובדת גם בלחיצת חזה, וגם בלחיצת חזה שיפוע עליון ובכתפיים..... ועוד יש בה סופר סט... לא נשמע טוב בכלל ממש מעיס עליה לא?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מעמיס אחי..אני הייתי צריך להוריד קילו 2 כל צד אבל זה ישתלם לך תראהֱ!
בחזה תעלה הרבה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תודה רבה לך.
![]() |
![]() |
#5 | |