|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
אני חושב שאם הוא היה משתמש בgh היו רואים בבירור! כאילו פאק הילד נראה הגון בשביל אחד שמתאמן בגילו וכן אולי משתמש בכמה עזרים... אבל מפה ולgh וסלין... מה עישנתם!?
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לגבי הבדילדרים הצעירים כאן, אני ממש אבל ממש לא קונה את זה שהם טבעיים, אני גם די בטוח שהם כבר לא מכחישים את זה. הטבעי היחיד שנמצא ברמה של בילדר תחרותי מבחינת מאסה וחיטוב הוא סיקס פאק, והוא מתאמן כבר 20 שנה ולזכותו יאמר שהוא פרסם תמונות כל יומיים וחצי ככה כשכבר אז ראו תפוטנציאל אז ככה שאין על מי לעבוד.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
כללי:: מנהל את הקרקס הזה
חדר כושר: Clown Fitness
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וזה שאין לך רבע מושג על חומרים זה בכלל מצחיק אני לא לוקח אף צד כמו שכבר ראית, ומבחינתי יש גם סיכוי שהוא טבעי, אבל אני שם כסף שאין לך רבע מושג על הורמון גדילה ועל איך נראים סייקלים שלו ובכלל כל מה שאתה יודע זה "gh זה למקצוענים וזה מנפח יותר מאסטרואידים רגילים!" ושום דבר לא יותר מזה אז חלאס להביך את עצמך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
ואל תכניס לי מילים לפה יא מפגר אף אחד פה לא אמר "למקצוענים בלבד ומנפח יותר" או כל חרטא אחרת שכתבת פה... אם אתה באמת חושב שהילד הזה משתמש בgh וסלין אז אתה האידיוט פה ואתה זה שמביך את עצמך. ציטוט:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לא עוד דיון "מאוהב בידידה" או "לא מוצא את הבולבול" | Gray | פיתוח גוף-כללי | 40 | 12-06-08 10:53 |
איך מתכננים חיים " הגיוניים"כי "צריך כל 3 שעות לאכול" | גלעד יובנטוס | פיתוח גוף-כללי | 39 | 08-07-07 22:53 |