|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | ||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אמרת את זה בעצמך, וגנטיקה זה פקטור מס' אחד בפיתוח גוף ככה שאני סבור ב 100% שאולימפיה הוא לא יקח, פיל היט הוא מר אולימפיה לשנים הבאות ואין מי שיפריע לו אחרי ג'יי. זה רק עניין של זמן עד שפיל היט יביא מקה של זכייות... כי לא כמו ג'יי, לפיל יש גנטיקה של מר אולימפיה, כל מה שהוא צריך זה עוד קצת גודל ובגרות שריר. ציטוט:
מחקתי אחי
נערך לאחרונה על ידי SiX PACK, 26-04-11 בשעה 22:05. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
כללי:: מנהל את הקרקס הזה
חדר כושר: Clown Fitness
|
![]() ציטוט:
הוא מאוד מאוד מאוד מנופח, אבל מכאן ועד למקום ראשון הדרך ארוכה, תזכיר לי מתי הוא לקח פעמים קודמות מקום שני/שלישי??? אני חושב אם קאי גרין מוסיף עוד קצת מסה הוא היורש של ג'אי, אבל היי יש לג'אי עוד כמה שנים טובות במקום הראשון אחרי כל כך הרבה זמן שהוא חיכה שרוני יפרוש מתחרויות.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה אין מה להגיד אתה נראה מטורף כל הכבוד לך על ההתמדה בכל השנים האלה שלא הפסקתה.
.מגיע לך להיות במצב שלך הדרך הייתה ארוכה וקשה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חדר כושר
חדר כושר: Holmes Place, דיזינגוף סנטר, תל אביב
|
![]() כמה חולצות החלפת באותו יום?
זה היה במשך כמה ימים כל הסיפור הזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
(אבל אם אתה מכיר את התחום הזה אתה מבין שיש הרבה פוליטקה בנושא... תמיד המיקומים מפתיעים... ) אחרי שג'אי הופיע ב2008 כולם כבר קברו אותו כולל אותי אבל הוא הגיע עם חיטוב כמו שהוא לא הגיע מ2001... ונראה שהוא עלה פה על משהו כי כי למרות שב2010 הוא הגיע פחות חטוב מ2009 זה היה מספיק בשבילו לנצח.
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
כללי:: מנהל את הקרקס הזה
חדר כושר: Clown Fitness
|
![]() ציטוט:
לגבי קאי כן ראיתי ראיונות איתו, הוא ממש היה בדאון מהמקום הרביעי ב 2009 אבל אם מישו חושב שהוא הפסיק הוא ממש טועה, קאי אמר כבר שהוא ממשיך להתחרות, אני אחפש את הראיון איתו נראה אם אני אמצא... מבחינת גנטיקה כידוע ששחורי העור לא רואים אף אחד, ולקאי יש יתרון כי הבחור עבה בצורה מפחידה, ופרופורציונאלי בטירוף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
ולגביי קאי ראיתי את הראיון...הרבה מספידים אותו בגלל תחרות אחת שהוא לא הגיע מוכן... זה תמיד ככה בעסק הזה מעריצים מחליפים עור מהר מאוד... (בניגוד לג'אי שהגיע בשייפ לא משהו מאז 2001...) לקאי יש סיכוי טוב לזכות... הוא החליף מאמן שיכין אותו לתחרות... ג'ורג' פארא. אם הוא יגיע על אחוז שומן כמו שהוא הגיע בגראנד פריקס של 2009... תהיה תחרות קשה... אבל הוא חייב ללמוד לשלוט בבטן שלו היא יוצאת כבר מכלל שליטה... שלא תתבלבלו לפיל יש בטן לא פחות גדולה כן כן.. אבל הוא יודע פחות או יותר לשלוט בה בין פוזות לפוזות...
![]() |
![]() |
#11 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() אני איתך... יש לו תחרות בקרוב(tampa pro)... אם הוא יגיע 100% אחוז אז הוא מנצח אין אפס.
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
>>תמונות מהארנולד קלאסיק - קטגוריית החובבנים. | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 19 | 03-04-10 23:21 |
תמונות|אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה d: | dbzv2 | גלריות הגולשים | 14 | 17-08-09 16:08 |
תמונות מהארנולד קלאסיק 2009 ! | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 27 | 11-03-09 00:31 |
קאי גרין פרש מהארנולד קלאסיק ? | arbel2 | פיתוח גוף תחרותי | 15 | 07-03-09 21:58 |
לא יודע מה אתכם אבל אם הייתי בהישרדות הייתי מדיח את דן מנו | NEATEYE | פיתוח גוף-כללי | 2 | 17-02-08 15:25 |