|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל רן מתאמן המון זמן ולפני שהוא התאמן תוכניות כוח הוא התאמן פיצולים גם.. אני מדבר על בנאדם שרק התעסק כל האימונים שלו בתוכניות כוח... ובנוגע ל % שומן לא חכמה לדעתי להיות ענק וטנק עם 20-25% שומן כל החכמה זה להש אר על % שומן סביר ולהראות מאסיבי כל אחד יראה מפלצת על % שומן גבוה השאלה מה נשאר אחרי שמעיפים את כל השומן והנוזלים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא קורא טוב מה שאני אומר... אני אומר שלא חכמה להיות טנק עם % שומן ממש גבוה מעל 20 למשל.. זה כבר נראה יותר שמן משרירי אלה עם יש לך ממש הרבה מאסת שריר אז רואים עדיין שאתה מאסיבי ומה הקשר להשאר על % שומן עם קוביות אני למשל בכל תקופת האימונים שלי לא דפקתי שינויים מהירים אבל תמיד עליתי לאט וכל הזמן נשארתי % שומן נמוך וכן אני מסכים איתך שעם הייתי אוכל פי 10 יותר ועולה בחודש 7קילו הייתי יותר גדול אבל השאלה יותר גדול במה בשומן? לא כולם מחפשים את זה.... בכל מקרה אנשים עם משקלי עבודה כאלה אחרי חיטוב יראו טוב בכל מקרה אבל בסך הכל אמרתי שלא חכמה להיות טנק עם % שומן גבוה השאלה מה נשאר אחרי שמעיפים את כל השומן והנוזלים.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כאבים באשך ימין | טלסביון | פציעות ספורט | 8 | 02-01-11 19:10 |
תגידו בבתי כלא בארץ יש חדרי כושר ? | SuzukiR | פיתוח גוף-כללי | 41 | 01-12-07 02:14 |
בבקשה תגובות על התוכנית ! באתי אם שאלות מסויימות ! | Nick | אימונים | 5 | 26-11-07 15:00 |
מחר שביתה במחוז חיפה בבתי ספר על יסודיים | VoRteX | פיתוח גוף-כללי | 14 | 07-03-07 17:34 |
מחר שביתה בבתי הספר!! מתחילים ב10:00! | P-a-n-1-c | פיתוח גוף-כללי | 19 | 05-01-07 00:08 |