|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: צה"ל
חדר כושר: Home's-Place
|
![]() ציטוט:
אתה כמו ז*נה שמכניסה אוכל לפה שלה . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
אגב פשוט אני במשמרת עד 23:00 אז אני שמח שאתה שוב כאן כדי להעביר לי תזמן =] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תטפל קודם כל בעצמך .. לא הייתה לו ברירה אז הוא ניכנס לחיטוב איך אני נהנה מזה להסתכל עלייך ושנדפקתה פה באתר ועוד בתחת האמנתה לכל מה שאמרו לך קבוצה של אנשים לקחו קצפת ומזרק ודחפו לך לתחת וככה הוא היתנפך שמע אתה תותח !!! אתה תיצטרך כסף אחריי המשמרת הזאת לעשות שאיבת שומן מהתחת שלך ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() אז אתה בקטע של קוביות וטוסיקים קטנים? חבל באמת שחבל. יש כל כך הרבה בחורות יפות בעולם למה דווקא בחרתה ליהיות נושך קריות? http://www.youtube.com/watch?v=kRThryOh-NQ נערך לאחרונה על ידי IGOR, 31-07-11 בשעה 16:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה ההומוווו יש המוןןן בחורות שרוצות לקבל תחתת ........ אבל אף 1 מהן לא תירצה לקבל מימךך בקיצור לך תאכל עוד 4 גביעי מילקי יחתיכת בשר שומןןן לך ליםםםם לךךךךך תאונן על התחת של ריקה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איזה מוצר - שורף שומן טבעי יותר? | BigWolf | תזונה ותוספים | 11 | 18-09-10 21:19 |
איך להתאמן על הליכון בצורה הכי טובה? | PhoenixLT | אימונים | 5 | 20-10-09 23:30 |
בעיה | פשוט לא מצליח בנץ' פרס בצורה טובה.. | crock | אימונים | 14 | 05-02-09 17:52 |
מה המכשיר האירובי ששורף הכי הרבה שומן? | dietman | אימונים | 6 | 10-09-07 15:17 |
איך למדוד אחוז שומן בצורה טובה ? | Awesome | תזונה ותוספים | 11 | 03-10-06 15:24 |