|
|||||||
| פורום אימוני כוח אימוני כוח הם תורה שלמה, איך לעשות את זה נכון, להשאר בחיים ובאמת לראות תוצאות. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 | ||
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
ציטוט:
ציטוט:
הרי שאם הוא מציג ככה דדליפט בסרטון אני מבין מזה שככה צריך לבצע דדליפט... כמובן אפשר להקפיד ואפשר להזניח אבל הביצוע של הילד שהצגת זה הזנחה מוחלטת של הטכניקה בזמן הורדת המוט.. Gmt במילים אחרות אתה מסכים איתי... כמובן שבן אדם שרוצה לשים כמה שיותר משקל על המוט ישים זין על הטכניקה... אבל אנחנו תרצו או לא, חובבנים... עוד לא הגענו ל-1000 פאונד על המוט וסביר להניח שאף אחד מאיתנו גם לא יגיע.. בגלל זה אני חושב שמן הראוי כמו שאתה אמרת לתת עדיפות לטכניקה מאשר למשקל אם אנחנו מתחילים.. בהשוואה לאנשים שציינת אנחנו מתחילים ועל זה אין וויכוח. סה"כ אני הסתכלתי על הסרטון של ריפטו ופשוט לא הבנתי, למה אני רואה פה אנשים מעיפים משקלים גבוהים והגב עף איתם כשבסרטון הטכניקה מראה משהו אחר.. ד"א סתם לציין, אני מתייחס בעניין הטכניקה לסרטונים שראיתי של משתמשים בפורום... לגבי חן שנתן שם 220, הטכניקה שלו לקויה לגמרי ולא רק בהורדת המוט... להוריד את המוט כמו שצריך לאו דווקא אומר שצריך להוריד אותו לאט לדעתי..
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט. נערך לאחרונה על ידי denous, 12-09-11 בשעה 00:09. |
||
|
|
|
![]() |
|
|