|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ספה ללחוץ חזה, אתה לא תשכב על הריצפה ותלחץ.
יש לך מלא מקורות טובים לחלבון כמו קוטג', טונה, בשר. אתה רוצה לעלות במשקל תתמקד בפחמימות ופחות בחלבונים.
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() המטרה היא לעלות במשקל, אך יתרה מזאת לחזק את השרירים לא רק פיזית אלא גם בצורה ויזואלית. כלומר, לא רק שיהיה חזקים, גם שיהיו גדולים. אני מקפיד מאוד על אימון של לפחות 3 פעמים בשבוע ואני כל פעם מוסיף משקל לאימון, וכמו שאמרתי למרות שאני רואה התקדמות, הייתי רוצה להגביר אותה. אתה לא ממליץ להשתמש בתוספי מזון ?
דרך אגב, לעשות לחיצות חזה על המיטה למשל זה לא טוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() המונח שאתה מחפש זה היפרטרופיה, (גדילה במסת שריר),
כנס לאתר הראשי אתה נראה לי קצת מתעצל, יש לך מגוון מאמרים בנושא תזונה ואימונים, ושמה מדובר בהרחבה מה מומלץ לאכול ומתי, מתי כן תוספים יעזרו, סוגי מחשבונים שיעזרו לך להחליט כמה קלוריות בערך אתה צריך להכניס ביום בהתאם למטרתך, סוגי תוכניות אימונים, מספרי חזרות , Rm , סוגי תוכניות אימונים, ביתיים, מתחילים, מתקדמים, אימונים לגדילה במסת שריר (היפרטרופיה), אימוני סיבולת, אימוני כח וגיוס יחידות מוטריות, זה יהיה חבל שאני אתחיל להסביר לך כאן הכל, שיש לך את זה שם מתומצת ומסוכם לפי נושאים, כל מה שצריך לעשות זה רק לגשת לשם ולהתחיל לקרוא, ולא, לעשות לחיצת חזה על המיטה זה לא טוב, על המיטה לא עושים שום סוג של פעילות גופנית, על המיטה עושים שני דברים, סקס ומנוחה, אני אישית ממליץ על האופציה הראשונה. בכל אופן אם אין לך על מה ללחוץ חזה (ספה ללחיצה/מתקן מאולתר), פשוט על תלחץ, בסוף אתה תעשה יותר נזק מאשר דברים טובים.
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() קראתי את המאמר הזה http://www.israelbody.org/Index.asp?CategoryID=221 ואני מתלבט בין מה שאני צריך אבקה לעלייה במשקל, או אבקת חלבון. תוכל לעזור לי?
עריכה: האם אפשר לצרוך קריאטין לבד בלי אבקה אחרת וזה ישיג לי את המטרה שאני מחפש? |
![]() |
![]() |