|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2011
הודעות: 721
כללי:: nothing its unparsebale
גיל:: 23
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() שים סיר עם מים בגובה העוף עם מלא תבלינים (כמון, גריל עוף,פלפל שחור,מלח) בלי שמן בכלל, ואפשר להכין כמות לכל השבוע ולשים במקרר
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
תאריך הצטרפות: Oct 2006
הודעות: 709
כללי:: אופיר בכר
גיל:: 41
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() קח את החזה, נקה אותו משומן, שים נייר כסף על תבנית של תנור (חמם מראש ל-250 מעלות) תבל את החזה בתבלין על האש ופזר יפה על התבנית, תכניס ל15-20 דקות, כבה את התנור ותן לזה עוד 5 דקות בפנים- אתה יכל להכין כמות לכמה ימים.
__________________
![]() ![]() השתתפתי בתחרויות בנאבא עד 75 ק"ג: מר צפון 2004 מקום 3, מר ישראל 2004 מקום 3, מר צפון 2005 מקום 4, מר ישראל 2006 מקום 1, מר ישראל 2007 לא דורגתי בטופ 3, מר צפון 2010 מקום 2, מר ישראל החטוב 2010 מקום 2, מר ישראל החטוב 2011 מקום 4,מר הצפון 2012 מקום 4. מר ישראל 2015 איאףביבי מקום 1. מר הצפון 2016 איאףביבי מקום 3.פיתוח גוף=משמעת עצמית גבוהה מאוד!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() ציטוט:
זה לא מתקלקל אחרי שבוע? ומה לגבי בשר טחון? אפשר לעשות המבורגים לכל השבוע?
__________________
![]() איפה אדיריאנה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחרת אתה תמיד תתקע לא מוכן , עם מלא אוכל שמתקלקל ואתה לא רוצה לאכול כל שבוע ושבוע. אם אתה רוצה לחסוך זמן תעשה leangains במקום לאכול 6 ארוחות , זה גם עובד עם בעיות משלו ויתרונות משלו (אתה רעב במאסה בסופי שבוע בבית ומלא מדי בחיטוב לפני השינה עם מלא אוכל חלבונשומני) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() ציטוט:
__________________
![]() איפה אדיריאנה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2011
הודעות: 721
כללי:: nothing its unparsebale
גיל:: 23
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() האמת שאני גם לא הבנתי כלום מהמושגים שהוא רשם שם, ובקשר לחזה עוף אני כבר שנה עושה את זה כל שבוע ביום ראשון קונה 2 קילו חזה עוף (אחרי ניקוי ובישול זה נהיה 1.300 בערך), חותך רצועות ומבשל במים בגובה העוף, עם כמות נדיבה של תבלינים, מכסה מרבב ונותן חצי שעה לאחר הרתיחה, שם במסננת, מחכה שיתקרר, ומחלק לשקיות של 200 גרם כל אחת, ושם במקרר בחלק העליון, (הכי קר) ואף פעם לא מתקלקל, שיטה מומלצת ונוחה...
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() ציטוט:
__________________
![]() איפה אדיריאנה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2011
הודעות: 721
כללי:: nothing its unparsebale
גיל:: 23
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() בכיף אחי, ברור שהשיטה שלך יותר טעימה, אבל בשיטה שלי הרבה יותר קל ומהיר לבשל כמות לכל השבוע, ואם אתה שם מספיק תבלינים, הטעם סבבה...
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
למישהו יש מתכון לש"ש? (שיבולת שועל) | doldol360 | תזונה ותוספים | 9 | 13-06-10 02:13 |
יש למישהו מתכון לעוגיות ולא מה שבאתר? | AmitMa | תזונה ותוספים | 2 | 16-02-10 13:55 |
שמן טיגון | shai_2037 | תזונה ותוספים | 4 | 16-01-08 19:30 |
שמן טיגון | sinestro | תזונה ותוספים | 2 | 26-11-07 20:41 |
למישהו יש מתכון להכנת עוגיות חלבון? | Fatty | תזונה ותוספים | 11 | 15-07-07 22:15 |