|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אליאב למה נראה לך שמישהו בן 35 אחרי מספר סייקלים טובים של gh יתחרה על תואר מתאמן החודש? חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בקרוב תראו אנשים דופקים סייקלים ועושים ייבוש לפני תחרות והעמסת פחממות כדי לנצח בתחרות ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
מתאמן החודש
|
![]() קודם כל תודה רבה לכל מי שפירגן, אני מעריך את זה.
בקשר לשאר האנשים שמשום מה לא יודעים לפרגן וחבל.....תתבגרו. זאת בסך הכל תחרות שהמטרה שלה לדרבן אנשים, לא ארנולד קלאסיק. אני לא מפתח גוף ולא מתיימר להיות אחד כזה (כמו שכבר ראיתם). בסך הכל מתאמן כמו כולכם בחדר כושר שמשתדל להשקיע וללמוד כמה שרק אפשר. אני מאחל בהצלחה לכל שאר האנשים שמשתתפים בתחרות, כולה לשלוח מייל קטן ![]() נ.ב תודה רבה לחבר'ה מ israelbody !! דורון "משקלים לא גבוהים" אהה.... נראה מי ישמור עליך בסטים. ארבל אני מת עליך יא קרנף מגודל שכמוך! (הוא יותר גדול ממה שאתם חושבים שהוא) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
כפרה עליך יא אליקו ![]() מעריך אותך על ההשקעה שלך.
![]() |