|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
"אולי אני שחיף ורזה אבל יש לי זין ואני יכול לזיין" מתלהבים :):):):) עשו מכל בודיבילדר נטול זיונים אני מוסגל לרצוח אנשים כאלה ובד"כ הם איזה 20 קילו ניצולי שואה ודרעקים שלא ראו דמבלים בחיים שלהם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() איזה מסטול.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
שתבין יש אנשים שממש צוחקים עליי עושים לי לך לך להתנפח או שהם חיים בסרט שיש לי ביצים קטנות ואני הולך לקבל הרעלת חלבונים בכלל יש איזה אחת מפגרת כל פעם שהיא רואה אותי היא צועקת כמה אסטרואידים אתה אוכל ביום:S אבל בסה"כ זה מצחיק הם צוחקים עליי ואני צוחק עליהם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
"כמה שיותר אתה דוחק ( לחיצת חזה ) ומרים(יד קדמית) ככה הזין שלך יותר קטן וזה בשביל לפצות על כך" ...אני לא יודע מה הם חושבים אבל לפי כל ההערכות שלי חייב להיות ממש ענקי. ולהם כנראה זה לוקח את כל הקולריות בגלל זה הם כאלה שחיפים.
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה הדבר הכי מפגר ששמעתי בחיייייייייייים!!! חחחחח כמה שחיפוניסטים יכולים להיות מפגרים! זה פשוט לא יאמן אבל אני דווקא לוקח את זה כמחמאה שאומרים לי "מה אתה על סטרואידים?" וכאלה... רק מה..שלא יגידו להורים שלי משו בסגנון הם עוד יחשבו באמת.. ורק זה מה שחסר לי! חחח
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() תמיד חש את השחיף שמתחיל לחשב לך מתי הוא יגיע לגוף כמו שלך וכ"ו
1 עושה לי כמה זמן מתאמן ? אני עושה שנתיים אים מנוחות בן כמה אני:16 אז הוא עושה לי : אני מתאמן חצי שנה,עוד שנה וחצי אני יעבור אותך :):):):) אבל תחלאס הדבר אחי מצחיק זה : ניכנסתי פעם לעיריה היו לי סידורים שמה,אישה 1 עושה לי אתה עושה ספורט ? אני אומר לה : כן איזה ספורט שואלת האישה אני:חדר כושר (עים היתי אומר בודיבילדינג היא לא היתה מבינה אותי) פתאום היא שואלת : כמה אתה מרים ??? אני אומר לה באיזה תרגיל ? אישה : לא בכללי כמה את מרים ? כמאט איתעצבנתי אליה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |