|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() ג'קילה רק שתדע אחי (אפרופו אפסים) שאני מעריץ אנשים כמוך שברחו מהארץ כי לא קל פה ומטיפים מוסר מעבר לים
![]()
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר שני בנאדם שמצליח להתפתח בארהב , שלא יעשה את הצעד ? אם יש לו את האמצעים והמניעים לעשות זאת? זה מבאס שחלקכם יודעים רק מזה חוסר פרגון ולא פירגון וזה מוריד את הרמה של הפורום . אז עד שבא בנאדם באמת שהרמה שלו יפה אתם מוצאים את הפינה להסתלבט ולעשות ממנו בדיחה. קח לתשומת ליבך את מה שאני אומר כי זה רק בשבילך, תפסיקו לחשוב שאתם יותר טובים מהאחר זה הכל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבן אדם צודק!!! מה אתם משחקים אותה "פטריוטים" אעלק חחח מי שטוב לו שיישאר פב מי שלא אז שיגור במדינה אחרת זה לא אומר שהוא אפס!!!...אתם אפסים וקנאים אז שבו בשקט יא עכברי מעבדה!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות של קאי שבוע לפני הארנולד שזכה. | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 17 | 23-03-10 20:20 |
תמנות של קאטלר מהיום , 9 שבועות לאולימפיה! | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 40 | 02-08-08 17:35 |
מישו אולי זוכר תתאונה שהיה לפני איזה 3 שבועות שנהרגו שני אנשים | israel2290 | פיתוח גוף-כללי | 1 | 26-12-07 11:02 |
איך אני מחזיר את הוינדוס למה שהיה אתמול או שבוע שעבר? | Shauder | פיתוח גוף-כללי | 8 | 25-10-07 21:32 |
בעייה באייסיקיו - (עזרתו של ביג באג תהיה נחוצה פה) כולם להיכנס בקקשה | Danielllo | פיתוח גוף-כללי | 20 | 18-06-07 04:46 |