|
פורום אימוני כוח אימוני כוח הם תורה שלמה, איך לעשות את זה נכון, להשאר בחיים ובאמת לראות תוצאות. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ציטוט:
וואלה המשקל נראה קל מדי, לפי החצי הראשון של הסט, שני החברי'ה בצד שמאל בכלל עושים משיכות של המוט ולא נוגעים בירך, אני מאמין שיש שם פלטות של 15 בכל צד, שזה די בנאלי, פאוורקלין וג'רק אמורים להיות תרגילים של power, וזה אומר להעביר את המוט מהר עם משקל של rm1-rm3, לא תראה משקולנים עושים יותר מ3 חזרות על תרגילים כאלה. לא מזלזל בהישג כי בטח שליש סט נעשה כבר על סף חומצת חלב ודופק 190, אבל אני פשוט לא בעד חלק מהדברים בקרוספיט וזה אחד מהם אישית הייתי עושה פאוורקלינים וג'רק בנפרד לסינגלים מתוזמנים עם משקל גבוה, את העבודה הזאת של אירובי+כוח אפשר לעשות טוב יותר באמצעות sled
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
כללי:: nothing its unparsebale
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בעניי זה מרשים | ירין מוסקוביץ | פיתוח גוף תחרותי | 17 | 13-09-10 21:48 |
Wtf... גוגל ניהיה שחור :o | TzviKa | פיתוח גוף-כללי | 23 | 27-03-08 20:57 |
לא ניהיה דפוק קצת המצב ? | denous | פיתוח גוף-כללי | 32 | 22-03-08 23:22 |
תגידו לי מה ניהיה עם בריטני?! | Yoshi-Moto | פיתוח גוף-כללי | 16 | 04-03-07 23:42 |