|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מגעיל אותי טונה ... וכששמתי את התפריט במחשבון תזונה זה נתן
1810 קלוריות 138 גרם פחמימה 150 גרם חלבון 70 גרם שומן +35 גרם חלבון מהאבקת חלבון שאני לוקח זה 185 גרם חלבון ופחות 20 גרם שומן כי הורדתי 2 כפות שמן זית מחזה עוף עכשיו אני מכין אותו עם כף אחת אני אוכל פסטרמה שהיא דלת שומן ( 2% ) וזה בנוסף לחזה עוף ואיך אני יוריד את הסוכר ענבים ?, אני לא מסוגל לשתות נס קפה בלי סוכר ואני באותה מידה לא יכול לפתוח את היום בלי נס קפה :x הייתי אוכל המון פחמימות , בצורת לחמניות ופיתות בעיקר ומאז שהורדתי את הכל ההרגשה הרבה יותר טובה וגם מתחיל שיפור משבוע לשבוע אבל 138 גרם פחמימה זה עדיין הרבה לא ? בהתחשב שעכשיו זה 50 גרם שומן ביום את הלחם הקל הורדתי .. ואני אוכל יום כן יום לא לחם קל ואת התוכנית אימונים שיניתי ל abcabcx כששבת זה יום מנוחה ולמה לא טוב לרוץ 15 דקות ? אני רץ ב 15 דקות האלו כמה שאני יכול ... בוא נגיד שאם ב 15 דקות אני יוריד את המהירות אני יוכל להמשיך לרוץ עוד אבל אני מתכוון 15 דקות בשמירה על קצב מהיר בלי לשנות זה מה שאני עושה כל אימון , ופעמיים בשבוע ( אימוני c ) אני עושה את ה 30-40 דקות ריצה בקצב איטי יותר גם כן בלי לשנות קצב אפשר קצת הסבר למה זה לא מומלץ ? אני מרגיש הרבה יותר אפקטיביות אחרי ריצה כזאת .. של 15 דקות בקצב מהיר |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תפריט חיטוב אנבוליק-חוות דעת! | NODED | תזונה ותוספים | 20 | 03-05-10 21:45 |
חוות דעת על תפריט חיטוב | black | תזונה ותוספים | 4 | 28-04-10 23:33 |
תפריט חיטוב, מבקש חוות דעת +חדש ישן בפורום :) | Natanllcoolj | תזונה ותוספים | 7 | 28-12-09 14:12 |
היי אני חדש פה רציתי חוות דעת על תפריט חיטוב שלי | יניב ברזילאי | תזונה ותוספים | 17 | 10-04-09 23:33 |
חוות דעת על תפריט חיטוב | גסrider | תזונה ותוספים | 1 | 31-03-08 01:31 |