|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Sep 2012
הודעות: 164
כללי:: Shut up and SQUAT
עוסק ב:: מדריך כושר
חדר כושר: גו אקטיב
|
![]() הכל תלוי בערך הביולוגי של אותו חלבון. ככל שערכו הביולוגיו של אותו חלבון גבוה הוא יותר איכותי. לדוגמא ביצה ערך ביולוגי 100 משמע כל החלבון נספך בשלמותו . חזה עוף ערך ביולוגי 70-80 השאר נהפכים לאוראה ומופרשים בשתן. חלבונים מן הצומח ערך ביולוגי נמוך תעשה חושבין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
טעם לחלבון | natalii142 | תזונה ותוספים | 3 | 04-07-10 15:17 |
בקשר לחלבון | SOuL | תזונה ותוספים | 3 | 28-07-09 12:31 |
בקשר לחלבון | SOuL | גלריות הגולשים | 3 | 27-07-09 18:11 |
בקשר לחלבון | chenchen | תזונה ותוספים | 17 | 10-09-08 17:33 |
כמה שאלות בקשר לחלבון... | uzi | תזונה ותוספים | 3 | 13-07-08 03:22 |