|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: נדלן
חדר כושר: חדר כושר ביתי
|
![]() אני אוכל מסודר לפי תפריט 3300 קל' (רק אוכל בריא וכל 3 שעות) אז מהבחינה הזאת אני מכוסה.
שדיברתי על המיצוי של התוכנית זה בגלל שאני תקוע במשקלים והיא כבר מאוד משעממת. AchiliZ אני אשמח אם תוכל לפרט על התוכנית שהצעת (אני לחלוטין רציני לא אשגע אותך עם השיטות זה אחריות מלאה שלי ללמוד אותן - ד"א על דדליפט סקוואט ובנץ פרס אני סגור אחלה תרגילים) והשאלה השנייה זה האם לאמן אימון אחד בשבוע קבוצת שריר אחת כל אימון (A), אפקטיבי (פחות/יותר) מפעמיים בשבוע (A ![]() נערך לאחרונה על ידי orreu65, 11-11-12 בשעה 06:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אני יכול לתת לך עוד כמה וכמה המלצות לתוכניות מצויינות,אבל אני מתעקש להגיד לך שss היא תוכנית שכרגע מתאימה לך יותר משאר התוכניות שהצעת פה..אבל איך שבא לך תעשה גם abcdefghigklmnop ,אני חושב שמתאמן מתחיל ששוקל 67 קילו שנתקע עם משקלים עבודה-לא צריך לעשות abcdef. בהצלחה..תעדכן בהמשך איך הולך לך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() חחחחח..... ![]()
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לא, על מה שאני רשמתי.
אבל זה מכיל בעיקר את הבייסים של ss. זה אמור לעזור לו.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
B יכול להיות רגליים וגב. C חזה וכתפיים. D יד אחורית ויד קידמית. E רגליים וכתפיים. F גב ויד אחורית. זו התוכנית שרשמת,מה מבוסס פה על ss ? לא התייחסת לא לתרגילים,לא לטווחי חזרות,לא לכמות סטים,לא לזמני מנוחה והחלוקה על הפנים בכל מקרה. על סמך מה אתה נותן תוכנית כזאת? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימונים שלי abc | amir717 | אימונים | 28 | 28-07-09 22:33 |
שאלה| תוכנית אימונים שמתאימה ל 3 אימונים בשבוע | sonic | אימונים | 3 | 06-02-09 12:29 |
3 אימונים או 5 אימונים בשבוע ? (תוכנית abc) | Sense | אימונים | 16 | 01-11-08 12:51 |
שאלה | כל כמה זמן מחליפים תכנית אימונים ? | crock | אימונים | 7 | 03-09-08 16:16 |
סקר: כל כמה זמן אתם מחליפים מגבת? | matanzikon | פיתוח גוף-כללי | 49 | 30-07-07 16:54 |