|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בכל אופן אם כבר התחלתי אני אנסה לעזור לך להבין מה שאתה לא מבין. "מה הקשר לתקשורת" שאלת. הקשר הוא שאנחנו, הציבור הישראלי, שופטים אנשים לפי דיבורים ולא לפי מעשים. מספיק שישדרו לך משפט שהוצא מהקשרו שאיזה פוליטקאי אמר, וישר חרצו לו את הדין. למדנו לשפוט אנשים לפי מה שהם אומרים, שאנחנו בוחרים ראש ממשלה אנחנו לא בודקים מה הוא עשה למדינה ואת ההיסטוריה שלו, אנחנו שטחיים כל כך שאנחנו רק בוחרים לשמוע מה הוא אומר, ואמירות חברי הטוב, הם רק אמירות. ואחרי זה אנחנו מתפלאים למה הפוליטקאים לא באמת עושים מה שהם אומרים! אותו דבר עם חיים בן פסח, כמה יהודים אתה מכיר שעומדים ככה על הזכויות ועל הכבוד של יהודים אחרים? הוא הלך לכלא בגלל שהוא הקריב את החיים שלו למען יהודי ברית המועצות והשלטון הקומוניסטי. ובכל אופן אתה בוחר לשפוט אותו על משפט ולא על מעשים. מה שחשוב זה מעשים. בן אדם יכול להגיד את הדברים הכי טובים על יהודים ולרצוח אותם. אז מה הוא? רוצח או חבר של היהודים? לפי ההיגיון שלך הוא חבר של היהודים. מצד שני בן אדם אחר יכול פעם אחת להגיד משהו שאגב הכוונה שלו כמו שהסברתי לא היתה מובנת, ומצד שני לעשות כל החיים שלו מלחמה למען היהודים, מלחמה אמיתית עם נשק חם ולא סתם שטויות של פוליטקאים, ואתה תגיד שהוא אנטי יהודי או אנטי אשכנזי, למרות שהמעשים שלו מראים שהוא בכלל הקריב את החיים שלו למען האשנכזים. בזה סיימתי את העניין, לכל אחד נישאר רק לבדוק את העבודות ולהפעיל את השכל שלו, בזבזתי עכשיו שעתיים כאן אבל מקווה שזה השתלם איכשהו. עצה שלי, תבדקו את העבודות מאחורי אימרות שפוליטקאים אומרים. המשך יום נעים! |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אני לא מקשיב לתקשורת ולא חורץ גורלות של אנשים בגלל משפט אחד, זה דבר ראשון.
דבר שני, מי שיגיד שהוא אוהב יהודים וירצח אותם הוא בדיוק הבנאדם שאני ירצה לרצוח, כל עוד הוא אמר שהוא אוהב ולא רצח הוא סבבה חבר, אני לא יודע אם ירצח בעתיד. דבר שלישי, פסח עזר ליהודים ברוסיה? אז למה לעזעזל הוא מנסח את עצמו בצורה לא מובנת שתגרום לאנשים כמוני לרצות ולרצוח אותו? הבנאדם אמר במפורש שאנשים כמוני צריכים למות, הוא רוצה שהשמאלנים ימותו? שיגיד שמאלנים בלאט ולא אשכנזים. חוץ מזה אני לא אמור לחקור מה הוא עשה למען היהודים האשכנזים, אני ראיתי סרטון שלם שהוא מזיין ת'שכל כמה האשכנזים מיותרים וכמה הם צריכים למות, ככה לעזעזל אתה תומך באשכנזים? תלמד להתנסח אדון טמבל חיים בן פסח, אחרי זה תעזור להם. |
![]() |