|
פורום אימוני כוח אימוני כוח הם תורה שלמה, איך לעשות את זה נכון, להשאר בחיים ובאמת לראות תוצאות. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אני קופץ כי אני מדבר מידע וניסיון ואתה מדבר מניסיון מינורי לחלוטין ולא על שום ידע כולל.
חד משמעית בן אדם שהתאמן באימוני כוח ובמקביל יעשה אימוני סבולת יהיה יותר טוב ופיזית יצליח יותר מאשר אדם שרק עושה סבולת, זה לא כזה מסובך, ברגע שאתה חזק יותר קל לך יותר להניע את עצמך ולהזיז את עצמך, הקטע גם שאתם לא קוראים בכלל עד הסוף את מה שאני רושם, תיכנסו אולי לאתר שהבאתי לו ותראו איזה תרגילים יש שם.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אי אפשר להתקדם בהכל כל הזמן בקצב מקסימלי, מן הסתם רקע באימוני כח עוזר בהרבה מקרים, פשוט הרמות חדר כושר קלאסיות ופאוורליפטינג זה לא בדיוק מה שצריך להתמקד בו בהכנה למשהו כמו יום סיירות.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
חדר כושר: אולימפוס עם האלים
|
![]() ציטוט:
אמרתי את זה כבר ואני אומר עוד פעם אין שום קשר להרמת מישקולות או כול מיני קפיצות של קרוספיט בין כושר קרבי צבאי זה לא אותו דבר זה אפילו לא עובד על אותו עיקרון ולכן האימונים צריכים להיות בהתאם יותר לכיוון של כישלון עצמי לאחר מאמץ אדיר ולאורך זמן, מלחכות 5 דקות ולתת עוד איזה פוש בקטנה בדד ליפט. בכול מקרה לפי שאני זוכר אתה מר בחור הניסיון היחיד שיש לך בצבא זה להביא ארוחות מ10 בבוקר עד אחר הצהריים אז את העצות שלך לגבי הכנה של חבר'ה רציניים למיונים תישמור לעצמך....(אם הזכרון שלי מטעה קבל היתנצלות מראש,למרות שאני כימאת בטוח במה שאני אומר על סמך פוסטים שלך לפני כמה שנים)
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יום סיירות! | idanshviro | אימונים | 9 | 11-12-09 00:31 |
מחר יום סיירות :) | shaib | פיתוח גוף-כללי | 16 | 11-01-09 20:37 |
ימי סיירות | Ori-Silver | פיתוח גוף-כללי | 4 | 10-03-08 12:39 |
מחר יום סיירות :) | Ja Rule | פיתוח גוף-כללי | 27 | 07-01-08 22:26 |
יום שדה[יום סיירות] | Deja Vu | פיתוח גוף-כללי | 28 | 18-12-06 13:22 |