|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איזה שינוי ! כל הכבוד חביבי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה לכולם!
ציטוט:
רגליים תאמת לא כזה מתלהב לעבוד, אבל מה שכן התחלתי לעבוד חזק על התאומים כדי לקבל קצת פרופורציה יש לי שם גנטיקה גרועה מאוד ביחס לקוואדס שיש שם מסה יפה. ובכללי אני מתכוון לעשות פעמיים בשבוע דדליפט משקלים כבדים לrm8-10. מוסיף מדי פעם סקוואטים אבל אני מתכוון לחזור לזה חזק. ציטוט:
אף פעם לא הייתה לי תכנית קבועה אבל אני אישית הכי אהבתי לחלק את האימונים לab. כרגע אני בABC שבניתי לעצמי. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא בדיוק הבנתי את המטרות שלך.
מצד אחד אתה לא מתלהב לעבוד על הרגליים, ואילו מצד שני אתה רושם מתכוון לחזור חזק לסקוואטים. אולי אני מפרש לא נכון את המילים שלך. בכול אופן, אני לא מאמין ולא דוגל בשיטה של להזניח את הרגליים. המשמעות של סקוואט ודדליפט זה הרבה יותר מלעבוד על הרגליים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מעוניין לעלות יותר מדי במסה ברגליים, חוץ מאשר בתאומים שהמצב קשה מאוד(גנטיקה). ובדיוק כמו שאמרת, דדליפט וסקוואטים זה הרבה מעבר לסתם עבודה על הרגליים, ולכן אני עושה אותם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לפני ואחרי חיטוב! | eminemfan | גלריות הגולשים | 91 | 02-10-08 19:42 |
תמונת גב לפני ואחרי חיטוב | bundy | גלריות הגולשים | 14 | 17-05-08 21:21 |
[תמונות] חיטוב של חודש ושבוע - לפני ואחרי. | דור דהאן :) | גלריות הגולשים | 18 | 30-11-07 15:02 |
בקשה לתמונה ... לפני ואחרי חיטוב | style123 | פיתוח גוף תחרותי | 0 | 10-10-07 16:46 |
תמונות שלי לפני ואחרי חודש חיטוב | YOG558 | גלריות הגולשים | 26 | 04-06-07 07:41 |