|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני שם חצי בכוס ואז שם על זה חלב, זה הופך לעיסה חסרת טעם, לוקח כפית אוכל יחד עם חלב אחרת אי אפשר לבלוע את זה. בטח יעשה לי פקק בדרכי העיקול או משהו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 60 גרם שיבולת שועל גרוסה לשים מים עד טיפ טיפה מעל להוסיף כף חמאת בוטנים סקיפי שיהיה טעים לחמם מעט במיקרו לא יותר מידי אחרת המרקם משתנה להוציא ולהתחיל לבחוש זה אמור להיות בטוני רך כזה עיסה מוצקה מעט להוסיף תוך כדי 2-3 כפיות סירוף טבעי של מייפל אורגני ללא סוכר מוסיף המון. חופן צימוקים קטנים שחורים ושיהיה בתאבון.
|
![]() |
![]() |