|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל יניר זה שם יפה
תגלוש הרבה בפורום זה יכול להעלות את המוטיבציה אולי תשמע שירים כאלה כמו one step closer או בכלל סוגי שירים כאלה שעושים לך עצבים ויהיה לך יותר חשק להתאמן בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() תקשיב, בוא אני יגיד לך משהו .
אתה צריך לחשוב עם עצמך, למה אתה רוצה להתחיל להתאמן ? עדיף שהתשובה תהיה קשורה אליך, ולא כי "אני רוצה לעשות רושם על הבנות" כי אז המוטיבציה לא תחזיק הרבה. המוטיבציה שלי נובעת מהעובדה שאני לא יכול להעביר כמה ימים בלי אימון אני פשוט ארגיש כ"כ רע שאני אבכה כמו תינוקת בת שנתיים. "מוטיבציה זה כמו אמבטיה, היא לא מחזיקה להרבה זמן - לכן אנחנו ממליצים עליה באופן יום יומי" תמצא את שלך, ויהיה בסדר.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שמישהי פצצה באה בים ניגשת אלייך ורוצה שתעשה לה שק קמח עד לחוף
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה חושב לכבוש את הבנות עם הגוף שלך? אז בעצם אתה לא עושה את זה בשביל עצמך, אתה עושה את זה בשביל אדם אחר.. וזה טעות, יש המון מפתחי גוף מקצוענים שמתחרים גם שהם נשואים והם ממשיכים לפתח את הגוף שלהם, כי זה דרך חיים בשבילם. טעות לחשוב להתחיל להתאמן ולפתח גוף רק כדי להשיג בנות בחוף הים.. ולפותח הפוסט, לפני שאתה מתחיל בודיבילדינג אתה צריך מטרה שתהיה לך ואז להתחיל את הדרך. ואחי אף אחד לא יוכל לבנות לך את המטרה. זו מטרה שלך ואם ברצונך לעשות ואתה תתמיד ותרצה אתה תגיע אליה בסופו של דבר. בנות אתה תשיג גם בלי שתראה להן את הגוף.. בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מזה הבלה בלה בלה הזה תגיד לי בנות זה הדבר הראשון שבכלל חשבתי על ללכת למכון כושר וזה גם בישביל הביטחון העצמי שלי אני לא הולך לעשות מזה קרירה זה היה מה שדירבן אותי אני באמת מנסה לפתח את הגוף כמה שיותר וזה מה שמדרבן אותי אני לא מתכוון ללכת לתחרויות וכאלה זה לא השאיפה שלי זה רק להכניס כמה שיותר בנות למיטה שלי
![]() |