|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
קיצור הם מוכרים, יודעים מי הם ושומעים אותם זה הכל...
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() פירסמו אותה במגזין פופולרי לא מזמן.
|
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() קיצר.. אתה מדבר הרבה מעל הגובה שלך.. זה שאתה מדבר כאילו אתה איזה מבין גדול זה לא עושה פה רושם על אף אחד ואל תזיין לי בשכל עם כל הדיבורי "מה הקשר להרשים.."
לאט לאט גם ככה זה נהפך מ"הייתה בחו"ל שאתה יודע?" ל"קראתי באיזה פורום של חו"ל" לך תדע לאן זה יגיע עוד אם נחפור טיפה.. לפעמים מוטב לשתוק או רק לדבר רגיל ולא מעבר למה שאתה.. לא יכול לסבול אנשים כאלה.. |
![]() |
![]() |
#44 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]() הוא בטח מגיב לך איזה משהו אינטלקטואלי עכשיו..
לוקח לו שעה להגיב... :closedeyes:
![]() |
#47 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני "משחק אותה מבין", אבל אני זה מי שיש לו פה 550 ג'יגה טראנס וציוד די ג'יי יקר מאוד, אני (יותר נכון אבא שלי) לא גולש בפורומים של ילדים קטנים שרושמים Infected!!!111111, מאיפה שאני מוריד את הטראנסים אתה היית רק מת להגיע לשם, תודה לאל נפלתי על מקום שיש שם את האנשים עם האוספי טראנס הכי גדולים בעולם ויש שם הבים שצריך לפחות 300 ג'יגה בשביל להכנס לשיתופי קבצים איתם. אני לא בא לשחק אותה, מה שאני בא לומר זה שאני לא מדבר סתם וזכותי המלאה להגיד את דעתי על אינפקטד משרום, אל תבוא בגישה הפלצנית שלך יא חתיכת ילד מסכן. אז את תזיין לי תשכל כי לי אין טעם לעשות פה שום רושם בקטע של הטראנס על אף אחד, יש לי את דעתי ואהת מוזמן לא להסכים איתה, אבל יא חתיכת גולם אתה זה מי שבא פה בגישה פלצנית ומנשאת. בואנה סיקס פאק מה אתה קשור בנאדם? אתה לא אוהב את הגישה שלי? ברוך השם אני מסתדר פה עם רוב הפורום כמו שצריך, מי שמכבד אותי אני יכבד אותי פי 1000 חזרה, מי שיזלזל יקבל זילזול פי 1000 חזרה, שלושתרבעי מהפורום לא מתים עליך בלשון המעטה, אל תתן לי להכנס איתך לעוד ויכוח, אתה לא יודע מה היה ביני לבין פודם אז בבקשה.\ האידיוט הזה ידוע בגישה הפלצנית שלו ובזה שהוא נראה כמו זין ועדיין דופק פוזה למצלמה שהילד כאפות של המקיף שלי היה מתבייש להצטלם בה..זה לא קשור אבל הייתי חייב, פודם אתה נראה כמו זין תפרוש יא פידריל בלאט.. חמור אני שאני מתווכח עם אנשים וירטואלים על זיוני שכל שלהם, שכל זה לא כוס אנשים חייבים להבין (ומה עשיתי עכשיו אם לא לזיין ת'שכל, אבל זיינתי וירטואלית את פודם הורדרד שדומה למנוש שרוף..איזו גאווה גדולה).. |
|
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]() חחחחחח אמרתי לך, תשובה ארווווככהההה.......
בכל אופן אני נכנסתי לעניין כשאמרת שאינפקטד לא ממש מוכרים. אתה זה שרב עם אנשים וירטואלים אם אתה לא שם לב, בנוסף מציע להם להפגש איתך ואחרי זה משתפן...
![]() |
#49 |
Banned
|
![]() אני לא רוצה להכנס למריבה הזו שוב, אבל אתה יודע איפה אני נמצא..אני לא השתפנתי, פשוט אין לי זין לדרעק כמוך.
|
![]() |
![]() |
#50 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#51 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() 1. תשמע ילדון.. קודם כל את הקללות ברוסית שלך תשמור לאלה שמדברים רוסית.. שלפחות יצא מיזה משהו.
2. נו אז מה? לי יש 69148385 ג'יגה טראס הבי שמבי בלאגניישן במחשב ובאוטו מערכת די יקרה שקנינו אני ואחי.. אז מה? זה הופך אותי למבין? (אבל קודם כל שבאמת יהיה לי את כל זה.. אהמ אהמ..) רוצה דוגמא טובה? לי היה פעם אוסף די גדול של מוזיקת ראפ ואני מודה שלא הייתי כזה מבין. לאחי היה אוסף בכלל גדול של מוזיקת מזרחים והוא היה מהמשתפים הכבדים ואני לא חושב שהוא היה כזה פרופסור למזרחית.. וזה ממש לא משנה על איזה מוזיקה מדובר. 3. חפרנו עוד טיפה והופ? זה בכלל אבא שגולש? ושוב, אם בכלל. 4. אני ממש לא פלצן, פשוט אומר את האמת. 5. ביקשתי פעם, אני אבקש שוב למרות שאני לא הולך ליראות איזו שהי הענות לבקשה.. אפשר תמונה עדכנית שלך אולי? ככה סתם כדי לדעת אם זה באמת בראד פיט שאיתו אני מדבר.. ובקשר למראה שלי? אני ממש לא הולך להשתחצן ולהגיד שיש לי ימבה בחורות ואני עושה 5 ביום, כי אם הייתי הכי חתיך לא הייתי כזה כי זה לא אני אבל.. באמת שאני לא מקנא באחרים כי המצב שלי לא רע. |
![]() |
![]() |
#53 |
Banned
|
![]() עדכנית אין אבל יש תמונות מתחילת כיתה י' שזה לפני שנה וחצי
|
![]() |
![]() |
#54 | |
|
![]() ציטוט:
הנה תמונה של רקובה:
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה חבר'ה לא לריב...בהחלט הוכחתם לכולנו(ובעיקר לעצמכם) שאתם תותחי על..אחד תואר שני בטראנס..השני מזיין בערמות..וואלק יופי.
|
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
|
![]() ויהיו עוד תמונות בעוד חודשיים כשאני יסיים את החיטוב.
|
![]() |
![]() |
#57 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#58 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
סיקס פאק, פה אני נראה כמו שאני, אז יצאה תמונה מכוערת מלפני שנה וחצי, מה אתה חוגג עליה יא מסכן??? |
|
![]() |
![]() |
#59 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Banned
|
![]() וואלק מה מצחיק? אני נראה פי 100 טוב יותר מהפרצוף תחת (תרתי משמע) שלך.
|
![]() |