|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() גירעון קלורי גדול מדי נשמע לרוב האנשים כמה שיוביל לשריפת שומן.
טעות מרה היא הדבר. חשוב מאוד לספק לגוף את כל הדרוש לו. גירעון גדול מדי יכול להוביל לאיבוד שריר יקר כל כך או לחלופין להיתקע במשקל. ממליץ לך לקרוא את המאמר לחיטוב בפורטל ישראלבודי- http://www.israelbody.org/%D7%94%D7%...A9%D7%9C%D7%9D
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מודע לכל הדברים האלה (זה אחד הדברים שהכי קשה לי לאזן בין להיות במאזן קלוריות שלילי שיעזור לשרוף שומן מלהיות במאזן קלוריות יותר מדי שלילי שישרוף שריר ויאט קצב חילוף חומרים).
מאיפה הסקת שאני במאזן קלוריות שלילי מדי? אם ה-rmr שלי הוא בסביבות 2800 ואני מכניס 2000 ביום. ודווקא היה איזה מאמן בחדר כושר שאמר לי שאם אני רוצה להתחטב יהיה לי קשה עם 2000 קלוריות ביום. עוד בעיה שמבחינת זמן ותקציב קצת קשה לי לשמור על תזונה טובה (שמנים בריאים, בשר איכותי). וזה די מתסכל להתחיל לספור קלוריות, האם אני צריך להתחיל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אתמול עשיתי בדיקה, העליתי קילו במשקל וירדתי בחצי אחוז שומן בגוף (אז אני מניח שהעלייה במשקל היא בעקבות שרירים) זאת אומרת אני לא מאבד שריר או במאזן קלורי שלילי מדי...
אני ממש מתייאש אני מרגיש שזהו אני ל יכול להוריד את השומן המציק הזה בבטן אז אול עדיף לי כבר לאכול כמו בנאדם ולעבוד על מסה כי לפחות בזה אני מקבל תוצאות |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימונים עצימים, לא מה שחשבנו | !Demon! | פורום אימוני כוח | 22 | 06-04-11 15:44 |
תפריט חיטוב מוגבר | Philip_k | תזונה ותוספים | 3 | 04-08-10 21:49 |
אכילת מוגברת + אירובי מוגבר= ? | steaua rosie | תזונה ותוספים | 12 | 29-12-09 19:07 |
משהו שמע על השיטה של אינטרוואלים עצימים? | nafusi | אימונים | 7 | 25-12-06 13:57 |