|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם למישהו יש שאלות ספציפיות לגבי התוכנית אני יכול להעביר את זה הלאה לדנטה. אני כרגע לא מכיר את התוכנית במאה אחוז אז אני לא אדע לענות. סה"כ כמו שאמרו כאן התוכנית בשורה התחתונה עובדת מעולה.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך איך לשאול את דנטה ישירות, או שאתה מדבר על הפורום שלו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כמעט קבלתי התקף לב, חשבתי שגל T קם לתחיה
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שאלתי את dr muscle, הבנתי שמותר להקפיץ אם יש שאלה רלוונטית. מה קרה ל gal t? הוא מסביר מעולה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() רגע, גם dr. muscle לא בפורום יותר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שני שאלות:
1. האם עדיף למתאמן לעבוד עם חולצה/סוודר/סווצ'רט ארוך לאורך כל האימון כדי לשמור על חום גוף מרבי..? 2. האם מדובר בכל המתיחות שאנו מכירים כמו מתיחות רגליים ידיים והדברים הכי אלמנטרים? תודה מראש..
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן,לרוב עושים את השיטה על השרירים הגדולים יותר ,אבל אתה רשאי לעשות אותה על הכל שריר . נ.ב התחלתי לקרוא הכל ואני כזה חושב לעצמי,"היי זה מוכר לי" אני מסתכל על התאריך וכמעט מקבל שבץ בעיניים ,מה זה ההקפצה הזאת!?!?!?!??!?!?!?!?!?!!?!?!?!?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.abcbodybuilding.com/magaz...stretching.htm הנה כמה תמונות: ![]() ![]() ![]() זה תמונות של מתיחות מהשיטה של דנטה: http://server6.theimagehosting.com/i...tretches66.jpg בעקרון זה מתיחות רגילות (כמו להיתלות ממתח) רק שבחלק משתמשים במשקל, ועושים את המתיחה עד כאב. |
|
![]() |
![]() |