|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() וואלה אחלה תמונות אהבתי!!
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אפשר להעריץ אותך רק בגלל התמונות .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() תודה לכולם על המילים הטובות .
אני בן 31 נשוי +1 . לא בדיוק רבתי עם פרינגו , הוא דרש 10$ להצטלם איתו ולא התאים לי כי כולם מצטלמים איתך בחינם , וזה עוד ששפכתי כסף אצלו בבוטקה . אחרי שהוא הפיל לי את המצלמה , הפכתי לו את השולחן , השומרים העיפו אותי החוצה אבל היה לי כבר חותמת ביד אז אחרי 10 דקות חזרתי , זה הכל . החיטוב לא הולך מי יודע מה החג הרס לי והרבה , אני עדיין מבצע אירובי באדיקות . יש משפט חשוב וחכם עצה יקרה שקיבלתי מהאדמו"ר בכנס ואני משתדל לאמץ אותה למרות שלא תמיד הולך . והיא ...."לא להכניס פחמימות אחרי השעה 7 בערב לגוף כלל . הניגרי מכניס לי רעל בשיחות מוטיבצייה כשאנחנו מדברים בטלפון .
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() למה מה קורה אחרי 7 בערב?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() ציטוט:
לאדם ששוקל 100 ק"ג על גובה של 1.75 ועבר את גיל ה-30 וחילוף החומרים שלו זה כבר לא מה שהיה פעם בטח לא כמו של בני הנוער כאן . וכל מה שאני מעוניין כעת זה חיטוב ושריפת שומן אז כן פחמימות בין אם הם מורכבות או ריקות לא מתאימים כל כך לירידה במשקל . לא אמרתי לא לאכול כלל פחמימות רק לא בערב זה הכל . מה כל רעש ? וגם אני שמעתי את ההרצאה של גיא שלמון שכבר ידעתי עוד בעבר , על החלון האפשרות לאחר אימון שילוב של חלבון עם פחמימות .... אני רוצה לרדת ולשרוף ולנסות למזער את ירידת השריר ולהגדיל את שריפת השומן . מה כל כך מסובך פה ?
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכן גם אפשר לאכול פחמימות בשעה 10 בערב השעה לא משנה,העיקר הסה"כ היומי של קלוריות פחמימות שומנים וחלבונים. אגב אתה אוכל לפי תפריט?
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יואב אתה פשוט ענק וואללה עברת דרך ארוכה בתחום,אני זוכר שרשמת שאתה רוצה לעשות חיטוב ?
אשמח לראות תמונות עדכניות יותר שלך. גיל 30 זה לא עד כדי כך מבוגר ,אפילו הכל משתבח לדעתי בתקופה הזו בתחום הזה,עם רצון טוב הכל ילך. בהצלחה בהמשך ![]() |
![]() |
![]() |