|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
הסברתי את עצמי הכי טוב שאני יכול בהודעה הזאת, אם אתה עדיין לא מבין אז בעייה שלך.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
קודם כל נכון נכשלת בחיבור בבגרות?? דבר שני אתה המצאת כרגע מיתוס חדש מזל טוב! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ד"א איתי, שי דיבר איתי אתמול בערב אמר לי שהוא מחפש אותך משהו אישי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
יהירות לא בהכרח נובעת ממקור שגוי אי אפשר להתווכח עם עובדות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
חחח בואו ננסה לשמור על זה תרבותי סבבה ? היה פה שירשור נחמד שקצת סטה מהכיוון ,בואו נשמור עליו במטרה המקורית שלו בכל מקרה עומר כמו שאמרתי קודם , אחלה תמונה , אבל תנסה להיצטלם בפוזות אחרות שנוכל לשפוט יותר טוב ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא כך חשובה ולכן חלק מהפוסטים ניראים כמו שהם ניראים ולפי דעתי המנהלים צריכים לתפוס קצת פיקוד ולסנן כי החרא צף פה לכול עבר והמנהלים פה כולם בעלי ידע מכובד והגיון בריא ולא תמיד הם חולקים אותו ומתקנים הרבה שטויות שנאמרות כאן. למרות שמצד אחד אני מבין אותם כי זה פשוט כבר גדול מידי מכדי לשלוט בכול השטויות וההבלים שנאמרים(למרות שיש פוסטים טובים אבל רובם נובעים מכך שמנהלים או אנשים בעלי ידע הגיבו תרמו מהידע והשתלטו על העינינים). This was my 2 cent. ולעיניין: המסה שלך מעוררת המון הערכה ה אוף-סיזן שלך באמת נשא פירות ואני סומך על גיל שידאג להכין אותך במצב מצויין לתחרות ואז אחרי החיטוב יהיה אפשר להבין מה קורה באמת. לדעתי אין לך מה להתבייש מאף-אחד בתחרות אפילו מ"האדמור" למרות שהתאומים שלך מהווים בעיה דבר שאתה בעצמך בטוח יודע.
Only the Strong Shall Survive I'm not a quitter. It's like a dog. You can kick a dog so long and it will do two things. It's either gonna roll over and die... or it's gonna bite you and attack you. And I'm the kind of person who's the type of a dog who would bite back . Mike Katz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |