|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() אם המטרה היא לאוריד אחוזי שומן תעשה חיטוב..ותתאמן..
אירובי 160 דקות בשבוע תחלק את זה ל-3-4 ריצות לדוגמה...תפריט מ-6 ארוחות מסודרות חלבונים פחמימות שומן איכותי...מעזן שלילי ויאלה לעבודה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() אני עושה 4 אימוני כוח בשבוע ובדרך כלל אחרי זה אני עושה 30-40 דקות אירובי
אתה יכול לעזור לי בהרכבה של ה-6 ארוחות כי אני לא מבין גדול בעניין ואם אתה יכול להרכיב לי או לפחות לכוון אותי אני אמשח מאוד... וחיטוב זה אומר שאם עד עכשיו עבדתי בין 8-10 חזרות עכשיו לעבוד בין 12-15? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אני מאדיף לעשות את האימונים והאירובי בימים ניפרדים אבל אם אין לך אפשרות כזאת אז תעשה כמו שעשית עד עכשיו. בקשר להרכבת תפריט,אף אחד פה לא ירכיב לך תפריט כי אף אחד לא יודע איזה אוכל אומד לרשותך,אני מציע לך לקרא פה מאמרים באתר על תזונה בחיטוב ובכללי ושתידע בארך איזה מאכלים אפשר להכניס לתפריט,ואז אחרי שתבנה תפריט יותר מסודר,נעזור לך לשפר אם צריח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() assafam, תקרא את המאמרים באתר הראשי, הם יעזרו לך להבין יותר בבהירות על העניין. אתה שואל שאלות בסיסיות וזה יהיה מיותר עכשיו לענות עליהם בפירוט מאחר והן נשאלו כבר הרבה מאוד פעמים בעבר (אתה יכול גם להריץ חיפוש, אתה תמצא הרבה תשובות).
תקרא את המאמרים, אם יהיו לך שאלות יותר ספציפיות אתה מוזמן לשאול כאן ונענה לך בכיף. קריאה מהנה. ![]() (אם אתה צריך יותר כיוון למאמרים ספציפיים, תגיד ואני אשים קישורים). |
![]() |
![]() |