|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בלי זה הבטחון העצמי שלי היה ברצפה הייתי פעם שחיף ברמות הגבוהות .
לא הייתי מתקבל ליחידה מובחרת מאוד בצבא (ואני מדברגם על הפן הנפשי שבהתמדה באימונים יום יום גם כשזה לא כל כך מתאים מה שגורם לך להיות אדם הרבה יותר נחוש) לא הייתי מכיר את חברה שלי בחדר כושר . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() הייתי בסמבו.
אבל עדיין הייתי מעורב פוליטית בכל דיון בכל מקום |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() בבית כלא פשוט מאוד
![]() או במקדונלס מגיע לגודל השמנה כמו של האמריקאים העצומים האלו |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
באיזו שעה אימון בבקשה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי "בעולם המחשבים" כל היום מול המחשב אבל לפני שהתחלתי עם ה- BB לא הייתי שמן ולא הייתי שחיף
![]() ואני כל שמח שאני בתחום הזה גם גוף וכמובן כוח אף אחד לא מתעסק איתי כולם מפחדים לא שאני אלים אבל זה בהחלט עוזר לביטחון עצמי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שחיף עם פחות בטחון עצמי פחות כבוד מאחרים ושכל הזמן עסוק בכמה אני רזה וקטן וכל הזמן שומע תגובות "איזה רזה תשמין" היוםp: לא.
לא שהייתי איזה חנון נשארתי אותו דבר רק שאנשים נותנים לי יותר כבוד בנות יותר נמשכות אליי אני חזק יותר ואולי "מרתיע" יותר אנשים ממה שהיה פעם אני גם לא עסוק יותר בכמה אני רזה ו"דק". ובכלל,לא היה לי ידע בתזונה אימונים ספורט ובטח הייתי ממשיך להתאמן בקפואירה עם הריבועים בבטן Xd