|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() לבחור פותח הפוסט....אני מציע לך להתמקד קודם כל בתפריט מסודר ואימונים נכונים התוצאות יבואו לך גם בלי קריאטין... בכסף הזה תשקיע באוכל ואבקות חלבון אייכותיות... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא זכור לי שדיברנו פה על קראטין כזה. קראטין מוסיף כוח וגם מסת שריר. אם אתה לא צורך חלבון אחרי האימון אז יותר עדיף לקנות חלבונים,כי אחרי אימון אתה חייב חלבונים ופחממות. אם יש לך כסף ליקנות גם אבקה וקראטין אז זה מעולה. אם לא,אתה יכול ליקנות אבקה לעליה במסה של אופטימום אפטר מקס יש בה חלבונים,פחממות,וגם קראטין. קישור http://www.israelbody.org/Index.asp?...&ArticleID=945 המלצה שלי טעם: שוקו- אם אתה אוהב שוקו יש לאבקה בדיוק אותו טעם. תן קצת נתונים עליך מה הגיל גובה משקל וכו'. אם אתה ממש מתקשה לעלות במשקל אתה יכול לנסות גם גיינר http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=100&Page=1 אבקה מעולה לעליה במשקל. מה התקציב שלך ? דרך אגב, האבקות לא כשרות רק שתידע.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני דווקא די קצר במזומנים אני חושב שאני אתן לאמא שלי רשימת קניות לסופר לפי אחד התפריטים כאן לעלייה במסה - מינימום 2600 קל' ו150 גר' חלבון.
כן אחי אני יודע שהאבקות לא כשרות מה לעשות.. בשר וחלב אני לא מערבב ונמנע מלאכול לא כשר אבל זה בסדר. אני אזמין כבר השבוע את האופטימום ואני אתחיל עם התפריט כי אני ממש ממש רזה זה מפריע לי בטירוף.. ותמיד גם מעירים לי על זה.. גם אני רוצה להתחזק לשים כאפות לכמה מתלהבים שמעצבנים אותי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה אתה שוקל מה הגובה שלך ? ככה נוכל לעזור לך יותר להתאים את האבקה.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() רשמתי למעלה אחי.. בן 16 1.81 משקל 58
המצב קשה.. חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
Creatine Ethyl Ester a.k.a. CEE אם אני לא טועה ראיתי אצל גיל באתר שיש למכירה...על כל מיקרה זהו סוג של קריאטין חדש יחסית(שנה-שנתיים) במרקט . נחשב לטוב יותר מקריאטין מונו או מיקרונייזד ומכאן גם מחירו היקר משהו.... העיקרון שלו עובד שהטא ניספג יותר טוב ולא רובו מיתבזבז כמו המונו...הוא סופח נוזלים בתוך התאים ולא מיחוצה להם כמו במונו\מיקרונייזד מה שאמור ליצור אפקט שונה על השריר... בניגוד למונו יותר אנשים חוו איתו תוצאות.... כל זה ועוד"....חחחחחח ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |