|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() למען האמת יש יוזמה של המנהלים בנושא , והודעות שנמצאות בהן שגיאות כתיב מתוקנות
אומנם אי אפשר לתקן את כל ההודעות בפורום ,אבל נקווה שבסופו של דבר אנשים יבינו את הרמז.
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתם תמצאו את עצמכם מתעסקים בקקי אם תתחילו לתקן פוסטים של שגיאות. עצה שלי, בנאדם שיש לו די הרבה שגיאות בפורום תלבישו לו אזהרה "שגיאות כתיב" , :):):):)' אם אזהרה כזאת הוא ירוץ לסיפרייה יקח מילון וילמד אותו בעל-פה מרוב בושה.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בעקרון אני לא רואה אותך כותב עם שגיאות כתיב, חוץ ממילות היחס והקישור עם, אם, על ואל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נניח אם באל"ף זה כאילו שאלה..ועם בע"ין זה יענתו פעולה או משהו בסגנון נכון? יענתו "אני הולך לשחק כדורגל "עם יוסי" "אני אלך עם יוסי אם אתה תבוא איתי" נכון זה משהו כזה לא?
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה רוצה אפשר לתקן אותך עד שתתרגל, אבל זה נראה קצת מציק אז לא עושים את זה. יאללה יש היום מכבי אז תהנו לכם פה, ביי! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם בא' היא מילת תנאי ועם בע', פשוט תחשוב על הדרך שבה רושמים את ע בכתב, לא בדפוס- זה כאילו 2 ידיים חבוקות זו עם זו. נשמע דפוק כן אני יודע אבל ככה אני זוכר את זה...
![]() |