|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
Black אגאדיר קולומביה בהרצליה פיתוח יש מסעדה מטורפת באיזור התעשיה הישן של ראשון שכחתי את השם שלה (לא כשרה)משהו ענקי בשרים אל גאוצ'ו כל המקומות האלה בקרתי בהם וכל פעם שהייתי בהם הכרס שלי גדלה בעוד 2-5 סנטימטרים היום אני רואה סניף שלהם עובר צד שני של הכביש ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה מול אנדרי בראשון גם אני הייתי מבלה שם הרבה אבל גועל נפש הכול שם תעשייתי מסריח חבל לך על הזמן בשר מקולקול מלפני שבוע הכול לא סטרילי מגעיל
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. הם לא סטרילים שמה אני מסכים איתך עם זה ב- 100% 3. כשבא לך לדפוק רק שיפודים ובכמויות שווה ללכת שמה, מה זה 7 ש"ח לשיפוד ??? כשמתחשק לי 5-6 שיפודים אני הולך לאכול מה רק שיפודים (לבבות ופרגיות ולפעמים כבד אווז) 4. אל תגיד שיש להם בשר מקולקל אם אתה לא יודע, זה שזה זול מאוד לא אומר שזה מקולקל - סתם הוצאת דיבה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יצאתי משם עם שילשולים ורק פעם אחת אכלתי שם מלפני יותר משנה הבן זונה קורא לעצמו אזרע ובנוי בזמן שמאחורה יש לו עובד אתיופי וערבי שנוגעים בבשר בידיים מלוכלכות יש להם שם חתולים מאחורה מטפסים להם ליד האוכל מה אתה מדבר זה הגועל של הגועל אתה ראית את הפינה שלו באזור? מסדעה מטר על מטר שהוא בנה אותה מפחונים זה שיא גם עם תשלם לי אני לא אוכל שם להוכיח לך שהיו בכולבוטק אין לי איך אתה רוצה תמשיך לאכול שם מיצידי שיצמח לך זנב גם מהאוכל שלהם
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אם כן אז הם באמת לא סטרילים אבל כל החארטות האלה בשר סוס ונעליים כאלה זה ממש ממש דבילי להגיד את זה לא משנה שמועות לא שמועות הם ממש טעים מכינים ועובדה שבאים לשם הרבה מאוד אנשים , לאכול והם נהנים מכל שיפוד , ויש להם לבבות בלאט חבל על הזמן!!!
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() סטייקים על האש, שיפודים, עופות על האש + אורז, סלטים, פיתות והרבה חומוס!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ומה רע בלשלם כסף ולאכול ארוחה קלאסה אחי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() דרך אגב צריך להוציא מחוקי הפורום פוסטים כאלו בתקופה הזו, כולם בחיטוב והעיניים יוצאות לי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
רק אווזי !!!
הם נותנים את השירות הכי טוב !!! סלטים (חצילים,ביצה,מיונז עם כרוב,תירס עם מיונז,גזר,תורכי ועוד....) חצילים מטוגנים פלאפל פיתה עראקית חומוס צ'יפס עגבניות ובצל על האש דיאט מאלט (להרגשה הטובה) וכמובן...... 2 שיפודי פרגיות !!! למרות שלדעתי הדבר הכי טעים בעולם זה שיפוד כבד אווז, פשוט מעדן!!! אבל יקר בטירוף !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
תגיד אחי איפה אתה גר?
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() על האש זה רק ציפורה
![]() אכלתי לפני כמה ימים בפסטה מיה (pasta Mia, אני חושב שככה), נחמד דווקא. נאפיס גם אחלה מקום עם חברים וזה, במיוחד שזה 24 7. איתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
איפה מני אליאב ועומר שיתנו לי פה גיבויי? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
ומשהו עם גוון קצת יותר יום-יומי, בשבילי זאת לא יציאה אם לא עברתי באיוו על 400 גרם מדיום... ![]()
![]() |