|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אתה מוזמן לקרוא את המאמר הבא:
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/ma...530&sc=0&ssc=0 מחקרים לטווח קצר יחסית [2-6 שבועות] הראו שצריכה מוגברת של סוכרים פשוטים גורמת לעליה ברמות הטריגליצרידים , אך במחקרים ממושכים [3-6 חודשי] ניתן לראות שערכי הטריגליצרידים חוזרים לנורמה , ההסתגלות המטבולית פשוט דורשת זמן. אני מסתמך על Textbook of biochemistry with clinical correlations של Devlin , מהדורה 6. רפרנס למחקרים: (1) Eur J Clin Nutr. 1999 Apr;53 Suppl 1:S6-13. Molecular and cellular adaptations to carbohydrate and fat intake. (2) Am J Clin Nutr. 2000 Feb;71(2):412-33. Carbohydrate-induced hypertriacylglycerolemia: historical perspective and review of biological mechanisms. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
יש לך מושג מה ההכשרה של יוסי מרקוביץ? קראתי כבר כמה מאמרים שלו וכולם אם זכור לי היטב היו ברמה מאוד גבוהה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |