|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גלוקוזה ידועה בעלת אינדקס גליקמי של 140 ולחם לבן ידוע כ100 הייתי מחפש לך מאמר עכשיו אבל אני דל בזמן בקשר לאינדקס הגליקמי אני חושב שיש פה אפילו באתר , שיש 2 פרמטרים לגלוקוזה וללחם לבן אבל רוב הערכים מושווים ללחם הלבן אני לא זוכר את הסיבה פעם היו משווים לגלוקוזה ואז החליפו את זה , אני אחפש ויערוך אם אני אמצא בכל מקרה גזר מלא בסוכר עם GI גבוה לא משנה ביחס ללחם לבן או גלוקוזה יש לו 100+ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השאלה שנובעת מפה היא למה אתה סומך על מקור שסותר את דבריך? כבר אמרתי, ההבדל הוא בהשוואה ללחם לבן בניגוד להשוואה לגלוקוז. אז למה מול שני אלה הערך הגליקמי של הגזר לא משתנה. ביחס לגלוקוז הערך הגליקמי של הגזר אמור להיות נמוך יותר מבהשוואה ללחם לבן. תביא מקור נורמלי שאומר מה האינדקס הגילקמי של הגזר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
זה נקרא נורמלי בשבילך? אני לא יודע מה נקרא נורמלי בשבילך ולדעתי זה גם ויכוח מיותר , גזר ידוע כבעל אינדקס גליקמי גבוה להגיד לך שא"ג משפיע על משהו? היו פה שלל דיונים תעשה חיפוש ותאחלס א"ג לאנשים שאין להם רגישות לאינסולין (סוכרתיים) , אין לא"ג שום פאקטור לפחות נכון לעכשיו עד שלא יוכיחו אחרת... כנ"ל לגבי העומס הגליקמי , יש הטוענים שלדוגמה לגזר אכן יש GI גבוה אך צריך לאכול קופסאות שלמות ממנו כדי להביא עלייה חדה בסוכר בדם שתפריש אינסולין קח תקרא פה: http://www.everydiet.org/glycemic_index.htm ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |