|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() במידה שהוא שוקל 75 על מטר 80 הוא יותר מסיבי ממך בהרבה, אם הוא 65 כניראה הוא יותר קל.
זה תלוי מאוד בסיבולת, יכול להיות שהוא מתאמן על זה. הייתה תקופה הייתי עושה פעם ביום מקס' העליתי צ'יק צ'ק את המקסימום שלי בכמה עשרות, הכל עיניין של אימון, השריר שלך כניראה לא רגיל לעומס הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תהיה רגוע במספר חזרות כזה גבוהה סיבולת משחקת תפקיד מרכזי אני מניח שאתה לא מאמן סיבולת בכלל אז מה אתה כל כך מתפלא אני מכיר שחיפים שעושים מאה שכיבות שמיכה ולא יכולים לדחוק ארבעים קילו חזה הכל תלוי במה אתה מתאמן סיבולת שריר לדעתי בהרבה פחות חשובה בנינו שתהולך מכות מה אתה עושה מאה שכיבות שמיכה או שולח אגרוף אחד בכל הכוח??? חח סתם נקודה למחשבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() כן אתה צודק אבל מה הקטע יש לי בגרות בספורט עוד חודש ואני צריך לעשות 21 מתח.אני עושה עכשיו 10 בכיף אבל שאני ממשיך,אז אני מרגיש כאב ממש מרגיז ואני מפסיק..מבין? לכן אני צריך עכשיו לפתח את הסיבולת מכל הבחינות גם מתח גם שכיבות שמיכה.אם אני אתאמן על סיבולת פעם בשבוע זה יהיה בסדר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |