|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
בעבר השתמשתי בקריאטין וראה את התגובה למעלה לא היה מבסוט ממני. כרגע אני עוד כמה ימים מתחיל עם פרה לאוד. בעיקרון פרה לואד עדיף על האקסטרים. זה בדיוק אותה פורמלה רק שידרוגים וליטושים פה ושם - הוספת חומצות אמינו ומשחק עם הכמויות של האמינו. בעיקרון הפרה לואד עדיף על האקסטרים, אבל מכיוון שלא ניסיתי את הפרה לואד אני לא אוכל להגיד לך מה דעתי, אבל אין סיבה שזה לא יהיה אפקטיבי כמו האקסטרים. בהצלחה! ואל תפחדו להתייעץ עם אנשים מהחנות, בשביל זה הם שם! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() רגע סוכר ענבים בדוק לא עוזר לספיגה של הקריאטין בשריר? אם לא אז מה כן עוזר? תודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואכן אינסולין בכמויות גדולות ביותר עוזרים לספפיגת הקריאטין אך מודבר בכמויות שמבחינה פיזיולוגית אינם אפשריים בבנאדם נורמאלי ובריא. תיקח את הקריאטין כמו שהוא עם מים,פשוט תערבב ותשתה הכל בשלוק מהר. למה אני אומר מהר?!אחרי כמה זמן שהקראטין נמצא במגע עם מים או נוזלים בעלי חומציות אחרים הקראטין הופך לקרניטין,אותו רעלן אשר הגוף מסלק בשתן. קח את הקריאטין חצי שעה לפני האימון ומיד אחרי האימון כך סקופי חלבון עם סוכר ענבים ותיהיה בריא ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סימוכין אין לי אבל מתגובתיהם של משה ו gal.t בעבר הסקתי מסקנות. בכל נוזל זמן השינוי מן קריאטין לקריאטינין הוא שונה אך ידוע שכעבור זמן מסויים ולא ארוך במיוחד נוצרת המרה זאת(אם אני לא טועה משה פעם דיבר על סביבות ה 40 דקות-שעה,אבל אל תתפוס אותי במילה).
![]() |