|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עבודה עליו נעשת בסיבוב גו לכיוון הצד המתכווץ (בעבודה חד-צידית), ובהקטנת חלל הבטן - הכנסת הבטן (בעבודה דו-צדדית). רן.
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל לחזק את השרירים הפנימיים של הבטן תעשי כך
תעמדי בעמידה זקופה ותמשכי את הבטן עמוק פנימה לכיוון עמוד השדרה ותחזיקי למשך 20 שניות 3 פעמים כל יום. כל שבוע באירך תעלי ב10 שניות . תנשמי באיטיות דרך בית החזה את יכולה לעמוד בפרופיל מול מראה בשביל לבחון כמה את מחזיקה את הבטן בפנים (יש נטיה לשחרר אותה לאורך הזמן) http://exrx.net/WeightExercises/Tran...nalVacuum.html
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה שאני מבין ממה שאתם אומרים, זה שאם מכווצים את הבטן פנימה לכמה שניות זה בעצם מחזק את השריר הפנימי בבטן וזה גורם לכך שהבטן תיכנס פנימה? (יש לי הרגשה שיצאתי טמבל)
המצב שלי כרגע הוא שאני לא שמן אבל הבטן שלי יצאה קצת החוצה משום מה, אני לא מאמן בטן ישירות. יש סיכוי שזה יעזור לי? |
![]() |
![]() |