|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אפשר להכין פשתידה מירקות וקוטג ולאכול כול יום
מתכון ל 4 מנות ירקות קפואים לפי הטעם כרובית גזר ברוקלי קישואים 2 גבעי קוטג חצי אחוז 1 גביעה גבינה חצי אחוז 2 ביצים + 2 חלבונים ( לבנים) פרוסת גבינה צהובה לא חובה לפיזור מעל הפשתידה מלח פילפל אבקת מרק לפי התעם ותבלינים כף שמן לשימון התבנית בתנור 40-50 דקות עד לזהבה זה מתכון טעים לדעתי מחלקים ל4 והוא טוב לארוחה לפני השינה החלבון שם איטי ולא מכביד כמו לאכול ככה את הקוטג
__________________
mmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |