|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זה התרגיל היחידי שיש בחדר כושר שאפילו אם אתה מבצע אותו נכון הוא עדיין עושה נזק מצטבר, גם אם כמה שנים אתה לא מרגיש כאבים. תשאל כל מומחה לפציעות ספורט הוא יגיד לך אותו דבר. וחוץ מזה שכל הרעש הזה עם הדדלפיט בשביל מה? אתה לא הולך להתחרות בתחריות כוח. יש מיליון תרגילים אחרים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
כדי ליצור נזק לעמוד השדרה ולדיסקיות, אתה צריך להפעיל לחץ לא שווה על הדסיקיות, שזה יכול להגרם מאחיזה לא סימטרית למשל. כל עוד הלחץ על הדיסקית נוצר באופן סימטרי, לא יגרם נזק. הבאתי כבר את הדוגמה הזאת פעם, תנסה לעטוף ביצה עם כל כף היד ככה שלא ישאר "חור" ותלחץ הכי חזק שאתה יכול. הביצה לא תתפוצץ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אם יש לך ספק תשאל כל מומחה לאנטומיה או רופא ספורט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() מדריך בחדר כושר שלי בא אליי כשעשיתי דדליפט ואמר לי " אתה יודע מה הבעיה בתרגיל הזה ולמה לא כדאי לעשות אותו?" אמרתי לו "לא יודע" אז הוא אמר לי "זה תרגיל אנטי גרוויטציוני והוא יפריע להתפתחות שלך"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
זוקפי הגב עושים את אותה עבודה שהם עושים בדד ליפט, גם בסקוואט, ובכל זאת ציינת שדד ליפט הוא היחידי שגורם נזק. הקצעתה? מה שהתכוונתי לתנועה היום יומית, שאנשים לא מודעים לתנועה הזאת. הם לא מתכופפים עם גב ישר. כאשר מתרגלים את התרגיל עם משקל, התנועה נכנסת לך לתודעה. הסיבה שלאנשים ברחבי העולם יש פריצת דיסק, היא לא בגלל לחץ זוקפי הגב על עמוד השדרה. בשביל שזוקפי הגב יהיו מכווצים בזמן כיפוף, אתה חייב להקשית את הגב. כל זמן שהגב "עגול", זוקפי הגב רפויים, ולכן הטענה שלך חסרת שחר, אחרת כל מי שעושה דד ליפט היה עושה אותו בכוונת תחילה עם גב עגול. כנ"ל לגבי סקוואט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זה הכל מזימה על מנת שילדים שחושבים שהם פאוורליפטרים יפסיקו לעשות דדליפט. עלית עלי! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמעט כל מרימי המשקולות האולימפיים סובלים מבאבי גב ובעיות בעמוד השדרה אחרי הפרישה שלהם.
![]() |
![]() |
#11 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() מה שכן, יש חשש שהזוקפים יהיו חזקים יותר משרירי הבטן העמוקים, ואז יהיה לחץ גבוה מדי כלפי פנים הקשת.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם לא מבצע דד-ליפט, משתדל להימנע מהתרגיל הזה.
אני מעדיף גוד-מורנינג, במשקל קל מאוד, בדגש על עבודה איטית ומתיחה חזקה של ההאמס.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() עשיתי אותו כמה פעמים לא רציני
ותאמת שזה תרגיל ממש ממש כייפי אתה מעמיס 100 קילו בלי להרגיש ביכלל אתה מעיף 8 חזרות אמרתי לגיל הרבה פעמים שיכניס לי אותו לתוכנית גב הוא אומר שעדיין לא והוא צריך ללמד אותי את הטכניקה וכול אימון לתת 10 דקות לטכניקה ואין לנו את ה10 דקות האלו =\ אני מחכה כבר להפציץ איתו תאימוני גב
![]() |
#14 |
מושעה
|
![]() אם אתם כל כך לחוצים תשימו חגורה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() כאבים בגב התחתון אחרי דד ליפט לאיזה שתי דקות זה נורמאלי נכון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() גם לרדת במדרגות זה מסוכן,תלוי איך עושים את זה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() הסכנה הכי גדולה לפציעה בדלליםט לדעתי זה שאתה עובד במכונות ומתחיל לעשות את זה על משקל מירבי = מוות לגב תחתון ולמרפקים.
צריך להתחיל לעשות דדליפט מהתחלת האימונים או להתחיל בהדרגה לעלות 5 קילו כל אימון עד נעוצרים. ציטוט:
הגב תחתון שלך עבד ולכן הוא "יכאב קצת" ויהיה לך קשה לשמור על יציבה בדרך כלל זה כלום , גם עם זה בעמוד שדרה זה בגלל שעמוד השדרה נדחס ואפשר לשחרר אותו בעזרת תלייה על מתח לדקה או שתיים(רצועות או שרוולים טוב לזה) זה מה שעושים מניפים אולימפיים.
![]() |
![]() |
#18 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() קיצר אתה מגביל את עצמיך בפיתוח גוף בלי דדליפטים.
מבחינתי התרגיל הזה יותר חשוב מהסקווט.
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |