|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הוחלט להמשיך בעלייה במאסה לפחות לעוד חודשיים. נראה את המצב אז. כפי הנראה נמשיך בעלייה במסה לעוד כמה חודשים ודווקא בחורף(או כאשר אגיע ליעד) אתחיל בחיטוב ארוך ומתון.
הנה תוכנית האימונים החדשה שאני מתאמן בה כבר כשבועיים-שלושה: A: לחיצה במוט בשכיבה - 4 סטים לחיצה במוט בשיפוע - 4 סטים כרוס אובר - 3 סטים לחיצה בשיפוע שלילי - 3 סטים כפיפת מרפק - 3 סטים פטישים יד יד - 3 סטים B 4 סטים - פולי עליון אחיזה רחבה(LAT MACHINE) חתירה בטי בר(אחיזה רחבה) - 4 סטים 3 סטים - PULL OVER חתירה בהטייה יד יד - 3 סטים פשיטת מרפק בפולי עליון - 3 סטים פשיטת מרפק בפולי עליון יד יד - 3 סטים C סקאווט בסמית מאשין - 4-5 סטים כפיפת ברך רגל רגל - 3 סטים פשיטת ברך רגל רגל - 3 סטים לחיצת רגליים + תאומים -3 סטים(סופר סט) לחיצת כתף בסמית משין - 3 סטים הרחקת כתף יד יד פולי תחתון - 3 סטים מנוחה דקה וחצי-שתיים בין סט לסט. בחלק פחות בחלק יותר לפי ההרגשה. כשלון שריר בכל סט(משתדל, זה לא תמיד יוצא). 6-8 חזרות ברוב התרגילים. בחלק להשתדל לא לרדת מ-8 התוכנית בנוייה ל-4 אימונים בשבוע. למשל: A ראשון, B שלישי, C חמישי, A שבת וכן הלאה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() השבוע האחרון היה מצויין, הייתי כל ה-4 פעמים אם כי פעם אחת נאלצתי לקחת הפסקה של יומיים בין אימון אחד למשנהו ולא של יום. האימון הראשון שיכנס ללוג הוא אימון הרגליים-כתפיים של אתמול. אימון הרגליים הוא הקשה ביותר מבחינתי, ולכן הוא לוקח לי יותר זמן ממה שצריך. אתמול האימון משקולות נטו ערך שעה ועשרים - נראה מעט הרבה אך מדובר בשיפור ניכר מהזמן שלקח לי בשבוע שלפני. עבר זמן מאז שערכתי אימון לכתפיים עקב כאבים בגיד הכתף(בהיעדר מונח 'מקצועי' טוב מזה, נשתמש בזה). לכן, ניתן להגיד שאתמול הייתה הפעם הראשונה שבה ניסיתי את התרגילים החדשים לכתפיים. המשקלים היו קלים מאוד, מכיוון שעדיין מעט סבלתי מכאבים, וגם איני רגיל לסגנון התרגילים הללו. אני מקווה שתוך פעם-פעמיים המצב ישתפר. בסה"כ, היה אימון מצויין ושבוע מצויין. צריך רק להמשיך כך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כמה חזרות בכל סט?
אני הייתי עובד לab/fbw אבל זה שיקול שלך...
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() למה Ab\fbw?
בכל מקרה, הייתי חצי שנה ב-ab ומיציתי. התוכנית הזאת(בתנאי שמקפידים על 4 פעמים בשבוע) הרבה יותר רצינית. פרט לכך, בנה לי אותה מדריך שאני אכן סומך עליו ומכיר, שבדק את התוכנית הקודמת שלי ואת המצב שלי ולפי זה הרכיב לי תוכנית. היום בבוקר נשקלתי, ובפעם הראשונה מזה מספר חודשים ראיתי עלייה של 2 קילו(!!!) - 72 קילו. כמובן שמדובר בעיקר בנוזלים, וזה עדיין לא משקל 'מיוצב', אך עדיין מדובר בהתקדמות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() היום היה אימון נוסף(חזה + יד קדמית). הייתי צריך לריב עם הבוסית שלי בשביל להגיע לאימון, אבל רבק זה שווה את זה.
בכל אופן, אני לא חושב שאי פעם ראיתי את המכון כל כך מפוצץ. פשוט אי אפשר היה להתאמן. צריך היה לחכות לחלק מהמכשירים, ובכלל היה בלאגן. למרות זאת, היה אימון די טוב, והרגשתי שהאימון קל לי בהרבה מפעם קודמת, וגם עליתי מעט במשקלים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() The_juggernaut, אני לא פוסל את דברייך, אני מעוניין לשמוע קצת יותר. אני לא אומר שאקבל, אבל אני מוכן לשמוע עצות תמיד.
המצב כרגע הוא שהתוכנית הזאת מאוד קשה לי - גם באופן הטוב וגם באופן הרע. באופן הטוב- זה שינוי מרענן, ובגלל זה אני לא ממהר לקבל את זה שעדיף תוכנית Ab. אני מרגיש שאני מתאמץ בתוכנית הזאת ברמה שלא התאמצתי אף פעם. ל-ab התרגלתי, וכבר הרגשתי שהאימון קל בהרבה. באופן הרע - אני נתפס חזק מאוד לאחר כל אימון. בינתיים לאחר 3 שבועות עדיין לא התרגלתי. אגב, אני מנסה להעלות את התדירות ל-5 פעמים בשבוע אך אין לי ספק שזה לא יילך תמיד. --------------------- בכל מקרה, היום בבוקר עשיתי אימון נוסף. הוא היה טוב בסה"כ, אך פחות עצים מהקודמים. לא הצלחתי לעלות במשקלים לצערי, כי יש לי כאבים ביד ימין(לא כאבי שריר, אלא בעצם. מהאימון של לפני יומיים), דבר שהשפיע לא מעט. אבל סה"כ היה אימון טוב. רק שימשיך! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה שהיא קשה זה ברור, השאלה אם היא אידיאלית להיפרטרופיה....ואל תחשוב שתוכניות FBW/AB הן יותר קלות....תעשה 5X5 ואחרי 4 שבועות תחזור ותגיד לי איך היה....
בכל מקרה במקום שאני יכתוב פה את כל הנימוקים יש מישהו שכבר עשה את זה יפה ולפני אז הנה לך: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntr...EntryId=617250 ויש גם נעוץ בפורום אם אתה לא מכיר: http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=180
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא יאומן. היום נשקלתי בבוקר - כמעט 72 קילו!
עליתי בדיוק 2 קילו בשבועיים האחרונים, לאחר שהייתי תקוע במשקל זהה במשך חודשיים בערך. אלו הן החדשות הטובות. החדשות הרעות היו אתמול. אני מרגיש שאני מתחזק דווקא, אבל משום מה באימון הייתי חלש. ביד קדמית עליתי במשקלים, אך בחזה ירדתי. בסט השלישי של דחיקת חזה כבר הגעתי לכשלון בחזרה השביעית, במשקל שהוא נמוך מזה שעשיתי בשבוע שעבר. את הסט הרביעי בקושי הצלחתי לעשות. אלו הם מסוג האימונים שפשוט מתסכלים אותך וגורמים לך לרצות לזרוק הכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אל תתייאש ותזרוק הכל, רואים שאתה משקיע אז תמשיך בדרך הזו. יכול להיות שעבדת על הבייספס לפני החזה? כי אני למשל מעדיף עבודת חזה לפני הביייספס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תודה
![]() אני באמת משקיע, זה מה שמתסכל. אבל יש ימים כאלה כנראה, אין מה לעשות. כמובן שקודם עבדתי על החזה ורק לאחר מכן על הבייספס. מצד שני, ניתן לייחס את הבעייה לעייפות לאחר יום עבודה. אבל כמעט תמיד אני הולך להתאמן לאחר העבודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל משום מה תמיד אחרי אימון כזה באימון הבא אני עולה במשקלים ^_^ וסחטיין על העלייה שעשית עד עכשיו. |
|
![]() |
![]() |