|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | ||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
עזוב אני לא מבקש שתקשיב לי, אני לא מקצוען באנטומיה, משה שחר כן. תתחילו לבכות לי עוד 5 שנים שיתחילו כאבים, שלא נדבר על גיל מסוגר יותר, כל זה בשביל מה? בשביל לאמן זוקפי גב! מגוחך!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() ואתה לא תוכל לעשות סקוואטים טובים אם אין לך זוקפים טובים. בכל אופן כשיאפשר לי הזמן אני אחפור מידע על זה..
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
נו עזוב באמת בולט חבל על הויכוח. אני אמרתי דעה של בעלי מקצוע, לא תיאוריה שגיבשתי עם עצמי, אתה יכול לקבל אותה או לא לקבל אותה זה החלטה שלך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כל הזמן מזכירים את שלושת תרגילי הזהב שיביאו לפונטציאל הגדילה הטוב ביותר דד ליפט סקאוט ולחיצת חזה, ואתה עומרי בא ואומר שיש לזה תחליף...
מה אומר ההגיון הפשוט למי כדאי להאמין ? למורה שלך לאנטומיה או לכמות העצומה של המאמרים שנכתבו בנושא.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
מדובר פה על ענף לא מוכר יחסית בישראל, מן הסתם משהו שהוא לא מוכר, לא יקבל תמיכה. חבל רק שאנשים מסרבים ללמוד גם מאנשי מקצוע אחרים ("אחרים", אני מדבר פה על פרופסור לקיניזיולוגיה, תואר שלא קיים בכלל בישראל) בתחום שהם לא מישראל, ואדרבה בגלל שהם לא מישראל אלא מארץ שיותר מכירה בענף הזה. בקיצור, שכל אחד יעשה מה שבא לו כמו שעומרי אמר. אם אנשים מתעקשים להיתקע באגדות שלהם, שיהיה להם בכיף. סקוואט פוגע בברכיים. אבקת חלבון הורסת את הלבלב. קריאטין מצמיח עין שלישית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |