|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תלך לחייל האוויר יש להם שם אחלה חדרי כושר רק תצטרף להיות גובניק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אליאב אתה לא מתגייס ואני מסביר לך טוב טוב איך בני סלע עובד
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() SiX PACK:
"אליאב אתה עדיין ילד, קודם כל אתה לא יכול לקרוא לעצמך "אחד שהוא רציני" אם אתה מתכוון להתגייס לצבא, זה לא הולך בייחד, אם אתה היית רציני אז היית בוחר בזה כדרך חיים ולא מתגייס לצהל כי צבא זה משהו שדורש ממך המון. (אני ממליץ לך לא להתגייס)" סלח לי על הבוטות, אבל זה שטויות במיץ. יש הבדל בין להתגייס לצבא בתור ג'ובניק, לבין להתגייס לצבא בתור חייל קרבי. ודאי שבמידה והוא יתגייס לצבא כחייל קרבי, יהיה לו קשה מאוד עד כבלתי אפשרי לשמור במשך השלוש שנים האלה על מה שהוא השיג עד לרגע הגיוס. כחייל קרבי, להתאמן ולשמור על תזונה נכונה בצבא - חד משמעית אי-אפשר. לעומת זאת, אם הוא יתגייס לצבא בתור ג'ובניק ( כמו רובנו), לא תהיה לו שום בעיה באימונים. אמנם בחודש-חודשיים הראשונים הוא לא יתאמן (ממש לא קריטי), כי תהיה לו טירונות ואולי בנוסף גם קורס מסוים, אך על תזונה סבירה בהחלט אפשר לשמור ( תפוצץ את התיק שלך בטונה במים, תביא אבקה ותגמור להם בחדר אוכל את הביצים ![]() הדבר החשוב ביותר ( במידה ואינך רוצה להיות קרבי), הוא לעשות את כול המאמצים על-מנת שתעשה טירונות רובאי 02 של תומחי לחימה. דבר לא פחות חשוב ואולי אף חשוב יותר בשבילך יהיה להגיע לבסיס שקרוב לבית שלך, כדי שתאכל להתאמן בחדר כושר נורמלי ולא בחדר כושר צבאי, שהוא בדר"כ מעפן. בהצלחה אחשלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |