|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם אפשר לשאול, למה אתה מתאמן בבית?
בתור בן גילך(22), אני יודע דבר אחד: כל השנים האחרונות בזבזתי את זמני בניסיונות אימונים שלא היו שווים כלום. התאמנתי עם תוכניות אימונים גרועות, בקושי אכלתי, ולא התמדתי. התוצאות היו אפס מאופס, ותמיד לא הבנתי מה הסיבה לכך. השנה החלטתי לעשות שינוי, מה שאומר להתאמן כמו שצריך, לאכול כמו שצריך, ולישון(לישון תמיד ישנתי ![]() קראתי לא מעט בתחום באתר וגם מחוצה לו, ואני יכול להעיד שאכן המידע כאן יכול לבלבל. אם אתה רוצה את דעתי הכנה - אתה יכול להשתמש בתוכניות לדוגמא שבאתר כי הן מצויינות(לפחות לטעמי). עד לפני חודש התאמנתי עם תוכנית AB שלקחתי מכאן, ושהייתה נוחה לי מאוד והראתה תוצאות מעולות. יותר חשוב מכך הוא שתארגן לעצמך תוכנית תזונה ראוייה. כאן עדיף שלא תחסוך ותפנה לתזונאית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() אני עשיתי לפני שנתיים וחצי בערך מנוי לחד"כ... אבל לא התמדתי.
עכשיו אני באמת רציני ולא מתכוון להישבר, אבל בכל זאת מעדיף מהבית (גם חוסך כסף וגם נגיש יותר.. בלי לחצים של זמן) אם אני אתמיד (ואני אתמיד) עם תוכנית אימונים ראוייה - אין סיבה שלא אצליח. הכי חשוב זה הרצון. לגבי התזונה אולי באמת שווה ללכת לדיאטנית שתנחה אותי. (אני מניח שהן יודעות מה וכמה צריך לאכול אחרי אימון וכו'..?) הבעיה שאני לא הכי נוח עם מאכלים. לדוגמה, דגים אני פשוט שונא. אין מצב שאני אוכל (אז אולי שווה לקנות את האומגה 3? ומה לגבי שאר האבקות למיניהן?) בכל מקרה - אני צריך למצוא את האימון הביתי האפקטיבי (ורצוי שייכתב במונחים שאני אבין ולא במונחי חד"כ :p) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה. אין לי כוונה לקצץ את כנפייך, אך אני בספק שתצליח עם הגישה הזאת.
אימון בבית הוא לא מגוון מספיק, ודווקא כשאין מסגרת - קשה להתאמן כמו שצריך. כמו כן, ללא תזונה מתאימה(אפשר תמיד להסתדר בלי מאכל כזה או אחר, אך צריך להתפשר על חלק מהדברים). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() קראתי מאמר שם שנקרא "המדריך השלם לעלייה במסה"... וכתבו שם שלמתחילים צריך לעבוד 3 פעמים בשבוע (יום כן, יום מנוחה) על כל השרירים. אז זה בסדר אם אני אעשה את התוכנית שלי את כולה ביום אחד (מה שפיצלתי לשניים?) השאלה אם זה לא יהיה ארוך מדי. כי אימון אחד ממה שכתבתי לוקח לי בסביבות השעה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אבל אני לא מבין איך זה לוקח לך הרבה.. יש לך 24 סטים באימון... אם תנוח דקה בין ל סט, זה לא אמור לעבור את השעה..
![]() |