|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי שמעיז ומסוגל ויש לו תרצון להצליח ולא מפחד לעבוד בעבודות שחורות כמה שצריך יצליח זה הכל תלוי במי הבן אדם אני יכול להביא לך אנשים שאני מכיר שלא למדו 7 שנים וסוגרים חודש אם משכורת של ה180 אלף שקל ואני לא צוחק מכיר כמה כאלה אישית אלה אנשים שוואלה תאמין לי סיפרו לי צחקו עליהם חבל על הזמן אחד מהם עבד כמנקה רחובות בזמן שבנה את הדיר שלו גם עזים וגם כבשים והיום סתכל הוא יחסית צעיר בין 35 אם מרצדס ונהנה מהחיים נכון שיש מעטים כאלה אבל תאמין לי יש לך מוסר עבודה קצת רצון והתמדה ולא לפחד לקחת סיכונים אתה תצליח כמובן שלימודים זה חשוב אני לא אומר שלא פשוט אני מאוכזב ממערכת החינוך שהרסה אותי ובגלל זה אני לא יכול לילמוד הרסו לי תשנים הכי יפותשל החיים אבל אני יצליח גם בלי זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נכון אחי אתה צודק אבל כמו שאמרתי לך לא אכפת לי לעבוד בעבודות שחורות אני אוהב את זה אני אוהב לעבוד אם העזים אני אוהב עבודה קשה תאמין לי אין דבר יותר מספק מלעבוד עבודה קשה ולעשות אותה טוב וזה גם מאוד כיף כי אני לומד לתקן גם מנועים מינקות כול מני דברים וגם כמו שאמרתי לך בעזרת השם אני גם לומד אצל דוד שלי איך לנהל עס עצמאי וכו מדי פעם וזו השעיפה שלי להקים עסק עצמאי ![]() מערכתהחינוך דואגת רק לילדי שמנת ולילדים שחרשנים אם בצפר סם זיין על איזה תלמיד שמיתקשה הוא מעדיף לתת לא בכיתה ז לטייל בחוץ וככה גם בכיתה ט ושמגעים לכיתה י יא יב שצריך לשבת על התחת ולילמוד הילד לא יכול ואז מענשים אותי ומיתיחסים אליו חרא אם תסים לב זה בדיוק ככה יאללה שבת שלום אחי אני זז |
|
![]() |
![]() |