|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
תאריך הצטרפות: Oct 2006
הודעות: 709
כללי:: אופיר בכר
גיל:: 41
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() ציטוט:
אם תיקח את הביצה אז בטבע היא חלבון עם הערך הביולוגי הכי גבוהה. בא האדם ויצר מי גבינה ושיבח את פרופיל חומצות האמינו ולכן המי גבינה הם בעלי הערך הביולוגי הגבוהה ביותר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
חלבון מי גבינה אגב הוא לא מעשה אדם , הוא מהווה כ-20% מהחלבון במוצרי חלב. |
|
![]() |
![]() |