|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
האמת כולם. יש לי כמה על המחשב: - Sum 41 - In Too Deep - [Mp3] Sum 41 - Still Waiting Ludacris & Sum 41 - Get back (מומלץ!) Sum 41 - My Direction
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה סגנון פאנק פופ. להקות מאוד דומות זה fall out boy : Fall out boy - 7 minutes in heaven 05-fall_out_boy-nobody_puts_baby_in_the_corner-kzt 11-fall_out_boy-little_less_sixteen_candles_a_little_more_touch_me _a-kzt Fall Out Boy - 02 - Dead On Arrival Fall Out Boy - 07 - Chicago Is So Two Years Ago Fall Out Boy - 04 - Saturday Fall Out Boy - Dance Dance fall_out_boy_-_this_aint_a_scene,_its_an_arms_race Fall Out Boy - I Slept With Someone From Fall Out Boy And All I Got Was This Stupid Song Written About Me אני יכולה להביא עוד אם תאהב] יש גם את Panic at the disco אם אתה מכיר. ואם אתה מבין רוסית, יש להקת פאנק רוק ממש מצויינת LUMEN חרשתי עליה המון
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Fall out boy - thnks fr th mmrs כנס לYOUTUBE.COM ותבדוק את השירים ותראה אם אתה אוהב, אם כן תוריד, לא אז לא. פשוט מאוד ![]() אה ויש לך גם את הלהקה Simple Plan שיש לה כמה שירים טובים, חפש בYOUTUBE . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וציינתי רק את השירים שיש לי במחשב של FOB ![]()
![]() |