|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מצב מביך, אני לא יודע מה לכתוב כי אני לא יודע מה המטרה שלך בעצם. מצד אחד אפשר לכתוב שיש לך גב רחב (אפילו מאוד רחב יחסית לבחורה), אבל רוב הבנות לא היו מקבלות את זה בתור מחמאה.
![]() התמונה של היד קצת לא ברורה, אבל ניתן לראות מסה בביספס. אז מה המטרה שלך? אתה רוצה להתחרות בפיטנס? |
![]() |
![]() |
#2 | |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה מסה ,באמת יפה עבדת קשה מגיע לך כבוד-מוניטין
![]() בהצלחה בחיטוב;] לאיזה אחוז את מתכוונת לרדת?
#4 | |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נראת טוב |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() פייי מאיה יש לך אחלה גב שלא מבייש את כל הפורום לדעתי , רואים שגם יש מסה ביד 34 זה היקף טוב לבחורה לא? נראהלי שכן , מה שכן את חייבת לרדת קצת באחוזי שומן לדעתי יש לך מסה ואין סיבה לפחד מחיטוב
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() בקשר לכל מי שהשמיץ את מאיה או אמר שתעשה חיטוב , תפסיקו לזיין בשכל היא ירדה 40 קילו לערך , אחרי דבר כזה אין ממש חשק לעוד חיטוב וצריך הפסקות בדברים האלה , מי כמוני שמבין אותה , אני בטוח שהתוצאה שלה מעולה לעומת המצב ההתחלתי שלה , ממש לא כיף לפרסם פה תמונות אתם פשוט מורידים מוטיבציה לאנשים שעבדו מאוד קשה בעבר. מאיה , אל תתיחסי לתגובות של חלק מהאנשים פה , כל אחד פה עובד על מחקרים שנעשו על גמלים טיבטים בדרום הודו או פינגוונים עם סארס וכל מיני שטויות ששוברים פה שיאים כל פעם מחדש. מקווה שתמשיכי להפציץ ולהגיע למטרה הסופית שלך שיהיה רק בהצלחה.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל ראשי
|
![]() כל הכבוד מאיה! נראית מצוין ועם מאסה טובה (הבלונד בכלל עושה לי את זה
![]() אם את חולמת על לעלות על במה אולי תשקלי את הקטגוריה החדשה של מיס ביקיני, נראה לי אחרי חיטוב טוב תוכלי להשתלב שם יופי. המון בהצלחה, יוגי. |
![]() |