|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
יופי, גם בני אדם הם יונקים. אולי נזרוק אותך למדורה כדי שתאילנדים ינשנשו אותך אחרי זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
תוריד לו גם. אפשר לעשות תורות עד שלא ישאר לו כלום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() הצלחתי לתת לו 4 מוניטינים שליליים ב-15 דקות, כל אחד=4 נקודות סה"כ ירדו לו 16.
חבל שאני הולך לישון זה דווקא די כיף. אגב בחיים לא נתתי מוניטין שלילי הבן אדם הזה ממש הוציא אותי מהכלים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תגיד לי, אתה בסדר? אני נתתי לך דוגמא, במצב שבו גם חתול משמש למזון כמו פרה. מה מבדיל בין חתול לפרה? אתם יודע איך הורגים פרות בחו"ל? בשוק חשמלי, זה לא פחות גרוע. אני לא צימחוני, אבל אני חושב שיש הרבה סיבות שמצדיקות צימחונות. אנשים, היו לי 24 כלבים, אני חולה על חיות, מה אתם בסדר?!?!?!? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה נקרא אכזריות של ילדים... טיפשות... תמימות.. לא יודע איך אפשר לקרוא לזה אולי חולניות.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וחבר'ה תחשבו ככה, זה יצור חי שנברא, אותם אנשים חולי לב מסריחים אידיוטים טיפשים היטלרים קטנים נאצים זונות, היצורים הללו שנקראים חתולים ברגע שתשימו אותם כמה מטרים מאש, הפחד של האדם מהמוות קטן מהפחד שלהם מהאש אפילו שזה כמה מטרים.. לג בעומר הוא מועד שחל ביום השלושים ושלושה לספירת העומר, שמתחיל בפסח ומסתיים בשבועות של מתן תורה, איפה ערך כבוד האדם? איפה האנושיות?על התעללויות ברחוב בחתולים ובכלבים עד היום היה נראה לי כל כך שפל וכל כך מתועב, עד ששמעתי על הטינופת של האנשים האלה ועל המעשים שלהם.. נקווה שאנשים במדינה הזאת יתחילו לקבל קצת שכל וטיפת צל של אנושיות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |