|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בואנס מסכן מה נפלתם עליו הוא רק הציג טיעון אני מבין את עומרי שבלהט הרגע היתעצבן כי זה מאוד חשוב לו אבל הוא רק הציג הסבר מסויים לגבי איך שהיחס המחפיר של חיות בארץ כואב הלב זה
ואני חולה על חיות במיוחד על עזים :):):):) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לך תסביר להם שהכבש/עז שיושב להם על השיפוד גם חושב, אוהב וכ'ו - כמו חתול, אם לא יותר (בהתחשב בזה שחתול הוא לא חיה כ"כ שופעת חיבה). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי אל תיתעצבן מבין אותך אבל הם לקחו את זה קשה כי לא הבינו אותך נכון ואוהבים חיות מאוד כמוני וכמוך וכן זה נכון לגבי שעז וכבש חושבים אותו דבר אני אישית מאוד אוהב חיות כל חיה וחיה למרות שיש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות ויש כאלה שיותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בכלל לא! אני לא צימחוני, אני אוהב בשר ברמות קיצוניות, אני חושב שאנתרופולוגית ואבולוציונית יש צידוקים שלא יכולים להיות מוסברים לשני פנים, שאדם הוא אומנבור (אחד הוא שהקפיצה הגדולה ו"מותר האדם מן הבהמה" התחילה כשאדם התחיל להיות טורף - צריכת חלבונים מוגברת) פשוט לא אוהב איפה ואיפה.... אם הרג חיה כ"כ מקומם אותם, ברמה העקרונית, אני רוצה שיצביעו על ההבדלים בין חתול לפרה. (לא במצב הספציפי הזה, זה מובן מאליו! אני מדבר עקרונית, אנשים אמרו: "איך אפשר להרוג פרה, יצור כזה פרוותי, איך אפשר איך אפשר".) בישראל זאת חית בית מבויית, אבל זה נורא תלוי תרבות. בהודו יאכלו סרטים על פרות, בהרבה מדינות מגדלים גם חזירים בתור חיות מחמד, ברוב המוחלט מגדלים כלבים, ובתאילנד תמצא אותם על שיפוד. פשוט.... אל תהיו צבועים. זה הכול. |
|
![]() |
![]() |